Бразилският модел Адриана Лима (37) официално обяви, че това е финалното ѝ дефилиране на бляскавото шоу на Victoria's Secret. Облечена в секси бельо и крила, оттеглянето ѝ от шоуто бе наистина емоционално.

От екипа на бранда бяха подготвили видео, представящо моменти от минали дефилета на Лима. Видеото завърши с послание към красавицата, след което тя се появи на модния подиум в целия си блясък.

Адриана дефилира за първи път като „ангел“ на Victoria's Secret през 1999 година, а няколко пъти е имала честта да представи и легендарния Fantasy Bra.

„Благодаря ви, че ми показахте света, споделихте тайните си и най-важното – не само ми дадохте крила, но и ме научихте как да летя.“ – сподели преди часове красавицата в Instagram.

Тазгодишният моден спектакъл на луксозната марка бельо се проведе в Ню Йорк, след като през 2016 и 2017 година бе в Шанхай и Париж.

Сред изпълнителите, които пяха сред куп красиви „ангели“ бяха Шон Мендес, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Рита Ора и други. Повече за спектакъла, вижте в галерията ни. 

Снимка: Reuters