Мода

Кои бяха най-красивите рокли на „Златен глобус“

Черното бе заменено от ярките цветове

07.01.2019г. / 10 46ч.
Михаела Лазарова
Лейди Гага в тоалет на Valentino Haute Couture. Снимка: Reuters

Лейди Гага в тоалет на Valentino Haute Couture. Снимка: Reuters

Преди часове в Бевърли Хилс бяха раздадени 76-ите награди „Златен глобус“. По червения килим отново преминаха едни от най-големите знаменитости на филмовото изкуство и шоубизнеса. На такива събития има няколко неща, за които пресата винаги следи. Кой ще вземе престижната статуетка (повече за наградените вижте тук), речите по време на церемонията и разбира се тоалетите на звездите.

Вероятно очаквате черното да е бил изборът на повечето. Е, тази година предимство имаха цветовете като розово, червено, жълто, зелено, красивите десени и флорални мотиви. Ако имаше дамски черен тоалет, то той задължително съчетаваше в себе си ефирна материя и блясък, кадифе или дантела.

Какво избраха да носят едни от най-известните дами в нощта на 76-ите Глобуси?

Прекрасната Джулия Робъртс дефилира в тоалет на дизайнерката Стела Маккартни. Черен скини панталон, който бе обгърнат от ефирна пола, с много фино плисе, а горната част на тоалета ѝ продължаваше със същата материя като полата и с асиметрична линия.

Актрисата Емили Блънт предпочете модел рокля, който е не само в асиметрична линия, но с красиви избродирани елементи, дело на Alexander McQueen.

Няма как да не се възхитим на визията на Хали Бери, която се довери на дизайнера Zuhair Murad да я обгърне в кадифе и дантела.

Моделът Ирина Шейк блестеше в златен тоалет на Atelier Versace, а партньорът ѝ Брадли Купър бе облечен в бял костюм на Gucci.

Лейди Гага Избра пищен тоалет на Valentino Haute Couture, а на шията ѝ блестяха диамантитена Tiffany & Co. Още от блясъка на червения килим и звездните тоалети може да видите в галерията ни.

Коментирай
Свободно време