Мода

Ивелина Чоева блести на корицата на Vogue Украйна

Красавицата следва маркетинг в Лондон

14.01.2019г. / 11 38ч.
Михаела Лазарова
Ивелина Чоева. Фотокредит: Vogue Ukraine, фотограф: Лукас Пуковец

Ивелина Чоева. Фотокредит: Vogue Ukraine, фотограф: Лукас Пуковец

Топмоделът Ивелина Чоева (21) е на корица на най-популярното списание за мода в света – VOGUE. Българка е лице на януарското специално издание на модната библия в Украйна, в което е публикуван годишния хороскоп за 2019. Ексклузивната фотосесия за заснемането на 12-те кадъра е била реализирана в Париж. Главен фотограф е световноизвестният Лукас Пуковец в екип с креативния директор Соня Кваша и стилиста Джули Пелипас.

Концепцията на фотосесията е изключително изчистена, а основен акцент в нея са бижута от последните колекции на престижни брандове.

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. След като завършва Езиковата гимназия в Хасково, продължава образованието си в престижния университет UEL в Лондон, където изучава специалност „Бизнес и Маркетинг“ с насока в модния бизнес. Тя е снимала за световноизвестни брандове, а модните ѝ ангажименти са из целия свят – Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк.

„Модата за мен е призвание. Красотата да изразиш и пресъздадеш копнежите и мечтите на умовете в модната индустрия, както пред камера, така и да седиш редом до тях, за да измисляте как да позиционирате и развиете определен бранд на пазара. Мога смело да кажа, че съм видяла доста от кухнята на модната индустрия“, споделя амбициозната красавица.

В момента Ивелина работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда. Благотворителността също не ѝ е чужда, а скоро предстои да представи новите си проекти и в България.

Фотокредит: Vogue Ukraine, фотограф: Лукас Пуковец

Коментирай