Мода

Джорджо Армани с колекция висша мода за пролет/лято 2019

Ще носим повече сатен

23.01.2019г. / 17 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Говорейки за Haute Couture и Париж няма как да не обърнем внимание и на колекцията висша мода на Джорджо Армани. Представена сред арт деко, тя сякаш отдава почит на Изтока или поне това загатват малките шапки в конична форма, които красяха косите на моделите.

Сред специалните гости, които се докоснаха до настроенията за пролет/лято 2019 бяха Ума Търман, Селин Дион, Жулиет Бинош, Дакота Фанинг.

Сатен, блясък, ресни и съчетаване на различни по вид десени ще завладеят гардероба ни. Полите ще са с висока талия, линията им е тип цигара, покриваща колената. Тях ще съчетаем с вталени сака, чиито подплънки допълнително ще отворят раменете ни.

Приказната колекция на Dior за пролет/лято 2019

Флоралните мотиви не могат без геометрични фигури и обемни аксесоари, а чантата от фини пера ще завърши отличаващата ни визия. Определено това е колекция, която ни кара да си зададем много въпроси.

Готови ли сме да захвърлим семплия и скучен облик, да експериментираме с форми, цветове, материи, харесваме ли обемните пайети в съчетание с букле. Вижте още снимки в галерията ни и може би ще си отговорите на тези въпроси.

Снимка: Reuters

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време