Мода

Топ тенденциите при прическите през 2019

Една нова година винаги носи със себе си множество нови прически

06.02.2019г. / 11 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Коафьорите на едни от най-известните дами от световния шоубизнес наскоро разкриха прическите, които ще властват през 2019 година. Какво остава и какво си отива от предходната 2018 и какво ще ни изненада? Вижте топтрендовете при косите през новата година, които ние от MAKEUP.BG селектирахме за вас!

Обло каре

Според професионалистите ще бъде годината на облото каре или така наречената прическа боб. Край на прекалено скосеното каре отзад с рязка граница, което виждахме в последните години. Настоящата версия е доста по-мека и женствена. Това, което трябва да направите през 2019, е да инвестирате в серум за блясък и класическо издухване. И воала! Моментално получавате уникалното излъчване на страхотните французойки! Помолете фризьора си да подстриже краищата ви така, че да се получи по-мек вид!

Дълга плитка

Това е идеалната опция за дългата коса, която не се поддава на много стилизация. За да постигнете желания външен вид, разделете косата и я издърпайте на стегната ниска опашка. След това я сплетете и завържете със стегнат ластик. Тази прическа е много лесна за направа и в същото време ефектна.

Бретон тип завеса

Искате промяна, но не искате да се ангажирате с цялостен и плътен бретон? Тогава бретонът тип завеса може да е перфектният вариант за вас. Ще го виждаме често в настоящата година. Ако лицето ви е по-кръгло или със сърцевидна форма, то този стил ще го удължи и ще подчертае красотата на скулите.

Мокър ефект

Косата с мокър ефект беше супер популярна през 2018, а през 2019 ще бъде дори още по-желана. Този стил, не само че изглежда супер свеж и смел, но и е напълно постижимо да го направите вкъщи. Използвайте продукти, които придават блясък и лъскаво покритие, без да слепват косата и да я правят твърда. Можете да оформите прическата по два начина – да изглежда мокра от корена до върховете или само в горната част. Винаги изглежда звездно!

Една нова година винаги носи със себе си множество нови прически и тенденции, които само чакат да бъдат изпробвани. Помислете коя ви харесва най-много и действайте смело!

Снимки: MAKEUP.BG

 

Коментирай