Мода

Dolce&Gabbana представи колекцията си за есен/зима 2019

Отново ще сме с камъни и във флорални мотиви

25.02.2019г. / 17 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Седмицата на модата в Милано е едно от дългоочакваните събития. Както в останалите модни столици, така и тук, най-добрите дизайнери представят своите модни решения. Последните дни на февруари бележат колекциите за есен/зима 2019.

Само няколко месеца след като отмениха своето голямо модно шоу в Шанхай, заради расистки коментари в instagram на Стефано Габана по адрес на китайския народ, той заедно с партньора му показаха отново забележителна колекция в Милано.

Още от назряването на скандала, дизайнерското дуо Dolce&Gabbana използва всяка възможност да напомни на публиката си какво прави техният бранд една от най-влиятелните и прочути марки в света. Колекцията им за следващите сезони напомня донякъде за следвоенната естетика на 40-те години.

Елегантност от ново поколение, с тежки акценти върху строгите силуети, мъжките линии в дамските костюми. Разбира се колекцията напомняше и донякъде за Сицилия. Отново имаше много камъни, пищни бижута, флорални мотиви, ефирността на тюла, цветята в косите на моделите, лъскави материи, пайетите... Повече за колекцията вижте в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай