Мода

Змийски принт и солей от Roberto Cavalli за есен/зима 2019

Добавете ярки цветове в гардероба си

02.03.2019г. / 06 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Седмицата на модата в Милано е едно от модните събития за годината, което ни представя тенденциите в модата за следващите сезони. Няма как да подминем колекцията на Roberto Cavalli за есен/зима 2019.

Освен разпознаваемия за бранда змийски принт, в гардероба си ще добавим съвкупност от цветове, интересни съчетания между материите и акценти в златисто и сребристо.

Вълни, пресъздадени от красиви багри. Това силно се отличаваше в десена на материите, както и при палтата от изкуствен косъм. С тази игра на цветове визията ни няма как да остане незабелязана. Плетивата, които ще ни топлят ще са фини, а полите и роклите със солей акцент са задължителни.

Високата талия се запазва, а що се отнася до обувките, те ще са с отсечени, затъпени муцуни. Напомнят малко за края на 90-те и началото на новото хилядолетие.

Ако харесвате змийските акценти, пробвайте да съчетаете в една визия два различни по вид акцента. Това, което не видяхме в дамските модели са изчистени цветове, изцяло черни визии. Напротив, имаше много цвят горчица и ярко розово. Повече за колекцията вижте в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай