Мода

Дрехи и аксесоари за лятото, без които не можем

Вижте кои са те

06.06.2019г. / 07 20ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Все по-често ще се радваме на топли и слънчеви дни, защото лятото е почти тук. Астрономически то ще настъпи на 21 юни, но ние трябва да сме готови с летния гардероб и аксесоарите по-рано. Има някои задължителни елементи от него, без които просто не можем да минем през летния сезон. Някои от нещата в списъка ни със сигурност притежавате, но все пак, вижте кои са те и ако нещо ви липсва, сега е моментът да си го набавите за едно прекрасно лято!

Сандали. Ясно е, че ще присъстват в списъка, с едно важно уточнение – изберете модел, който ще е много удобен за носене и същевременно лесен за сваляне, докато тичате към плажа.

Пола с принт – един от най-актуалните модни хитове е полата с леопардов принт с дължина до или под коляното. Ако тези животински шарки не са по ваш вкус, то може да ги замените с друг принт. Но тази пола е задължителна за летния гардероб.

Къси панталонки с висока талия – идеални за горещите дни през лятото, стига да не се притеснявате от дължината. Но именно тя е ефектна, така че, не се лишавайте от удоволствието да покажете тези прелестни бедра.

Небрежна лятна рокля – всяка жена трябва да притежава поне една подобна лятна рокля, която е подходяща за офиса, за обяд, за среща или разходка в парка.

Бели гуменки – през лятото държим на комфорта, а кои обувки са по-удобни от гуменките? Белите кецове са идеални за летния ни аутфит – удобни, стилни, небрежни и грабващи погледа.

Класически бански костюм – всяка дама трябва да притежава един бански костюм, който да е идеален за парти край басейна в последния момент, изненадващ морски уикенд или спа преживяване.

Слънчеви очила – освен че предпазват очите от UV лъчите, помагат да предотвратим фините линии и бръчки в зоната на околоочния контур и същевременно ни дават възможност да изразим ярката си индивидуалност чрез подходящ модел.

Плетена чанта – създава прекрасно усещане за лято, лекота, небрежен стил. Един от задължителните аксесоари за лятото, като според вкуса и нуждите може да изберете и по-голяма чанта като размер.

Снимки: istock; Getty.

Коментирай