Пролетта е вече тук и е време да облечем ноктите си в ярки и красиво преливащи цветове. Ако не можете да отидете да си направите професионален маникюр, можете да опитате някои красиви идеи, които да си направите вкъщи.

Артистични идеи за маникюр с много цвят (галерия)

За да си направите този маникюр, използвайте розово или червено, като лакирате всички нокти освен безименните пръсти в розово. Тях лакирайте в черно. С помощта на четка за зъби и розовия лак нарисувайте розички, сърчица или малки закачливи устни върху черния лак. За финал нанесете пласт топлак.

Снимка: Instagram/ la_barberia_strogino

Този нежен и приятен пролетен стайлинг за маникюр можете да си направите много лесно вкъщи. Лакирайте цялата повърхност на ноктите в бледорозов телесен цвят. Изчакайте да изсъхне напълно. На върха на ноктите изрисувайте линия за завършек, наподобяващ френски маникюр, само че с по-наситено розов цвят. По желание добавете и лек деликатен брокат, както е показано на снимката. За завършек и блясък нанесете топлак.

Маникюр със златни елементи (галерия)

Снимка: Instagram/ candymakeupandnails

За по-талантливите дами, на които рисуването се отдава без проблем предлагаме една нежна идея за красиви пролетни цветя върху ноктите, които сами да нарисуват. Преди това лакирайте ноктите с нюд цвят по ваш избор, за предпочитане с розов оттенък. Оформете върха на ноктите в бледолилаво с имитиращ ефект на френски маникюр. След това нарисувайте няколко пролетни цветчета върху ноктите. Завършете с топлак.


Снимка: Instagram/ candymakeupandnails

А за дамите, на които рисуването не им е стихия, предлагаме един авангарден модернистичен подход към пролетните цветове. Пуснете в ход импресионистичния си талант. Лакирайте ноктите със същите пролетни цветове, но без да рисувате цветя, а просто направете няколко щриха в различни цветове, за да напомните за пролетното си настроение в маникюра.

Маникюр с линии

Снимка: Instagram/ candymakeupandnails

За финал един лесен маникюр в много приятни прасковени цветове, наподобяващи пролетен цвят на цъфтящи дървета. Лакирайте всички нокти в един избран цвят, като безименният бъде в нюанс от същата гама, но по-наситен. Поръсете го със сухи брокатени частици. Нанесете слой топлак за блясък.

Маникюр с течащ ефект (галерия)

Снимка: Instagram/ candymakeupandnails