Мода

Лятото е още тук – насладете се на последните ваканционни дни

24.08.2021г. / 11 01ч.
Аз жената
Лятото е още тук – насладете се на последните ваканционни дни

До началото на есента остава съвсем малко време. Не губете ценни минути, активизирайте се и оползотворите последните палещи лъчи на слънцето! Студените дни чукат на вратата, може да ги направите по-поносими с приятни спомени от лятото. Точно това възнамерявам да направя аз!

До началото на есента остава съвсем малко време. Не губете ценни минути, активизирайте се и оползотворите последните палещи лъчи на слънцето! Студените дни чукат на вратата, може да ги направите по-поносими с приятни спомени от лятото. Точно това възнамерявам да направя аз!

Готови ли сте да съставите списък? 

Когато искате да свършите нещо по най-добрия възможен начин, съставете план! В случая имаме нужда от списък. Много бих искал до края на лятото например да си създам нов полезен навик. Казват, че са необходими само 21 дни, за да свикнем да правим нещо редовно. За себе си смятам това да бъде яденето на плодове. Като се замисля, лятото е поприключило, а все още не съм се насладил на летните плодове и зеленчуци!

Ако мога да избера втори навик, който да вмъкна в графика си през следващите месеци и ще има ползотворно влияние в живота ми, то това е спортуването на открито. Малък шанс да се осъществи, нали? Минусови температури, студен вятър, снежни преспи по тротоари, паркови алеи и т.н. С бански, джапанки и шапка за плуване имам по-големи шансове за редовно спортуване. Разбира се, на закрито! Банският за плажа обаче няма да ми даде нужната мотивация. Спортните модели са за предпочитане, в https://answear.bg/k/toy/drehi/banski има всевъзможни варианти на утвърдени производители на пазара. Олимпийските игри в Токио приключиха, сега аз влизам в басейна! 

Следващата стъпка в списъка ми за оползотворяване на последните летни дни е да намеря приятно място в града, на чиято тераса да се наслаждавам с часове на коктейли в компанията на добра приятелка. Есента е създадена за горещо какао, лятото – за срещи с приятели и коктейли.Трета точка в плана – да отида на кино сам. Това е уникално преживяване. Веднъж успях да го изпълня, мисля, че и тази година е препоръчително да бъде направено. Гледането на филм на голям екран само по себе си е запомнящо се, а когато го правите насаме, има особен чар. За себе си ще избера някой европейски филм, може би френски, италиански или пък испански. Чух, че Педро Алмодовар има ново творение. Време е да разбера какво е заглавието му!

Колко време прекарвате навън? 

Струва ли ви се, че в живота ви има тенденция да прекарвате свободните минути от деня си под покрива на апартамента си? Обърнете я! Лято е, възползвайте се максимално от различните занимания, които може да правите навън. Грабнете чифт стилни очила от https://answear.bg/k/toy/aksesoari/ochila, вземе си фотоапарата или смартфон с качествена камера и се отправете на излет сред природата. В града и околовръст няма как да няма местенца, на които никога не сте били или пък които отдавна копнеете да посетите отново.

Ако нямате афинитет към планини, храсти, буболечки и други живи твари, характерни за гористите местности, останете в рамките на града. Всеки за сам себе си, независимо къде живее, може да открие нови места, които да разгледа. Бъдете турист в собствения си град! Бъдете любопитни! Тръгнете по улица, по която никога не сте минавали. Качете се на автобус, който никога не сте използвали. Отидете да гледате спорт, от който нищо не разбирате. С други думи, предизвикайте се! И приятно лято!

Коментирай