Мода

Спортни дрехи и аксесоари от CCC за сезон есен-зима 2021

Как да бъдете в крак със спортните модни тенденции

27.09.2021г. / 13 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: CCC

Снимка: CCC

Колекции от най-популярните спортни марки – Adidas, Puma и Reebok, вече са в магазините на CCC. Как да бъдете в крак със спортните модни тенденции показва фотосесията Градски легенди, направена в Марсилия.

Нюйоркският фотограф Леа Уинклер ни води в слънчевата Марсилия. За кампанията Градски легенди тя успява да улови спонтанни кадри от ежедневието на младите хора. В южната част на Европа главните герои на нейната сесия търсят спортни предизвикателства. Космополити, граждани на света, представителите на освободеното поколение на милениалите се чувстват като у дома си навсякъде. Където и да се озоват, те бързо започват да се чувстват като у дома си, срещат се с местните на спортното игрище, просто се включват в спортното състезание. За тях физическата активност е неразделна част от живота в големия град. Те носят легендарни маратонки и самите стават легенди.

Всички елементи, необходими за съставяне на спортен аутфит, може да бъдат намерени в асортимента на CCC, който включва дрехи, обувки и аксесоари на водещите световни марки, като Adidas, Champion и Puma.

Adidas залагат на ретрото този сезон. Сред маратонките се открояват класическите модели Gazelle, Superstar и Stan Smith, често напълно монохромни, за предпочитане в бяло или декорирани само с дискретни ивици.

В допълнение към маратонките, линията Champion включва суитшърти в ярки нюанси като оранжево, велосипедни обувки и тениски. Спортните тоалети се допълват от практични чанти – детски, мешки, сакове и раници.

Puma също клони към винтидж визия, представяйки тениски с лого, суитшърти, черни кецове и сакове.

Кецовете New Balance с отличително лого също са едноцветни.

Reebok популяризира маратонки и аксесоари – сакове, спортни чанти и раници.

Подобни са и артикулите в колекцията на Vans – класически обувки придружават раниците с логото на известната марка. Колекцията е достъпна в магазините на CCC, онлайн на ccc.eu/bg и в приложението.

За CCC:

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща площ над седемстотин хиляди квадратни метра, разположени в търговски центрове в 29 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.

В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради любимите детски анимационни герои. Към широката гама от обувки магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция.

Снимки: CCC

Коментирай