Мода

Пуловер – най-добрият приятел през зимното време

10.12.2021г. / 15 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: Sinsay.

Снимка: Sinsay.

Когато навън стане хладно, модерен пуловер се превръща в идеален вариант за стилна дамска визия. Те са винаги популярни, както и подходящи във всяка комбинация от облекло. Нека да разберем повече за модните тенденции на дамските пуловери и да разгледаме най-актуалните модели и стилове на обличане.

Когато дните стават все по-къси и термометрите започват да показват малко по-различна температура от тази в тропиците, това е знак, че си струва да посегнеш към пуловер в точния момент, за да не те изненада есенно-зимното време. В миналото пуловерите се правеха от памук, а сега също от памук и синтетични тъкани. В момента във веригите магазини имаме много голям брой избор между различни пуловери, които се различават помежду си по модели, вид материя, дължина и най-вече цветове. Поради факта, че можем да мечтаем за горещите лъчи на слънцето, а трябва да се подготвим за поне половин година ниски температури си струва да си вземем много топли пуловери, които никога няма да ни разочароват в това време на годината. Ако си от хората, които не могат да си представят есенно-зимния период без топъл и модерен пуловер, определено трябва да инвестираш в овърсайз пуловер, поло или жилетка. Когато избираш пуловери имай предвид, че могат да се обличат през главата или да се закопчават с копчета. Тук дължината също има значение, въпреки че за зимните дни препоръчваме по-дълъг модел, или ако имаш дънкови панталони с висока талия, можеш да избереш къс, втален пуловер, който се облича през главата. Ако държиш на нещо удобно, което ще ти осигури топлинен комфорт по перфектен начин и ще бъде идеално за стайлинг за зимните дни, не бива да пропускаш няколко основни модела пуловери в гардероба си. Спокойно може да се каже, че пуловерите са в челните редици на стилните дрехи от години.

Кои модели пуловери трябва да са в твоя гардероб


Нека започнем с най-универсалната кройка, която идеално ще обвие тялото ни при минусови температури и по-добре шията. Пуловерите поло са идеалният модел. В комплект с шалове ще стоплят врата ни от зимните студове. Що се отнася до дължината, при тази кройка имаме избор както от тънка, прилепнала до тялото, така и от дълга и дебела, от вълна или друга материя. Без значение каква е външната температура, която и да избереш, полото винаги ще бъде модерно и надеждно. Спокойно можеш да сложиш освен панталон и пола. Много ефектни са и тези с бухнали ръкави или интересни щампи. В допълнение към черно, бежово и бяло си струва да помислиш и за интензивни цветове. Каква е причината? Нов пуловер в различен цвят може да помогне за трансформирането на външния вид. Цветът привлича интереса на останалите, защото е едновременно лесно разпознаваем и отличителен.

Той също ще промени сивите и студени градски улици!

Овърсайз моделите на пуловери също ще бъдат добър избор. Всъщност пуловери oversize ще ни вършат работа през цялата година. През зимата ще ни предпази от отрицателни температури, докато през лятото ще ни е от полза за по-хладните вечери. Поради тази причина такъв пуловер е задължителен за всеки гардероб, защото само с него есента и зимата имат смисъл! В дълго издание лесно може да се превърне в идеалната зимна рокля с колан на талията. Ако вземеш такова решение, избери тежки туристически ботуши, които са много модерни от няколко сезона. Тази комбинация е надеждна и много модерна. Вариантът с по-къси овърсайз пуловери ще бъде идеален дори за пола. Фактът, че може да го носиш с дънки, няма нужда да се споменава, защото е очевиден! Такъв голям пуловер е най-добре да се комбинира с тясна пола. Това, което обичаме при овърсайз пуловерите е, че са много удобни, топли и модерни.

Жилетката е вид отворен пуловер. С дължина до коляното или дори до глезена, това е много модерно облекло. Добре подбраната жилетка е абсолютна основа за семейство пуловери във вашия гардероб. Стайлингът с жилетка е чудесна алтернатива на стандартното връхно облекло. Дълга жилетка с карамелен нюанс ще бъде перфектна като самостоятелно зимно палто, но през зимата като допълнителен слой, който ще ни предпази от студа. По отношение на цвета има пълна свобода и никакви ограничения. Ако харесваш класически и приглушени цветове, лесно можеш да намериш мечтаната жилетка в бежово, черно или бяло. Любителите на интензивните и ярки цветове също не трябва да се притесняват! Оранжево, червено, жълто или зелено са големите хитове на този сезон! Струва си да вдъхнеш живот на зимния си гардероб и да си позволиш малко яркост. Когато времето се разваля, жилетката е задължителна в гардероба на всяка жена.

Пуловерите са неразделна част от всеки гардероб през есента и зимата, а дори и в прохладните летни и пролетни дни. При създаването на различни модели пуловери Sinsay се ръководи от комфорта и водещите тенденции. В Sinsay www.sinsay.com/bg/bg ще намерите пуловери в страхотно съотношение цена-качество (от 12,90лв.!)

Коментирай
Свободно време