Мода

Това, което обичаме най-много – Разпродажба 2021/2022 в CCC!

#разпродажба

13.01.2022г. / 10 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: CCC

Снимка: CCC

Има думи, които ни карат да се усмихваме и сърцата ни бият по-бързо. Определено към тях принадлежат: разпродажба, отстъпка, промоция! В главите ни има милион мисли и всички те са свързани с една тема. Точно така, може да закупите вашите мечтани обувки и чанти на нова намалена цена! Ние обичаме да ви даряваме с такива емоции, затова вече сме подготвили малко информация за зимната разпродажба в CCC.

Какво си заслужава да се купи на разпродажба?

Всяка промоция е чудесна възможност да добавите към гардероба си вечни класически дрехи и обувки, както и сезонни съкровища, които блестят още повече на нови по-ниски цени. Офертите за разпродажба са богат асортимент, така че не е трудно да попаднете във водовъртежа на отстъпки и да затънете в мания за пазаруване. Важно е да се върнете от разпродажбата с ценни стоки, а не да се удавите в купчина повече или по-малко необходими вещи. Времето на най-големите промоции е два пъти годишно, когато са в продажба колекции пролет/лято и есен/зима. Разбира се, има много възможности за пазаруване през цялата година, като модните марки предлагат разпродажби в средата на сезона, Черен петък или вечер за пазаруване, но нека си го кажем – най-големите разпродажби са в края на сезона. И така, в какво трябва да инвестираме по време на разпродажби? На първо място, качество. Това е идеалният момент да добавите някои класически кожени ботуши, елегантни ботуши или високи токчета към гардероба си. Също така е подходящ момент да си купите зимно пухено яке, вълнено палто или екстравагантни аксесоари. Но промоциите също ни дават възможност да купуваме сезонни тенденции. Така че, ако сте си набелязали сребърни обувки на висок ток, оригинални токчета или пухкави чанти от дълго време, точно сега можете да ги закупите на по-ниска цена! Използвайте момента, когато пазарът ни дава големи възможности. Можете да закупите обувки от CCC онлайн, както и в магазините.

CCC – обувки, в които си струва да инвестирате

Разпродажбата, особено на обувките, е идеален момент не само да допълним гардероба си с нашите мечтани модели, но и тези, които са необходими в ежедневието ни.

Струва си да инвестирате в класически кожени високи ботуши. На първо място, те винаги са модерни, така че могат да служат няколко сезона. Изработени са от висококачествена кожа, така че можем да си позволим първокласни обувки. В офертата на CCC ще намерите в разпродажба обувки от Lasocki, Gino Rossi, Badura, чийто стил ще подхожда на каквото решите да облечете.

Фокусирайки се върху обувките, разпродажбите на CCC са идеалната възможност да закупите класически и елегантни модели на високи токчета. Те не излизат от мода и трябва да заемат постоянно място в гардероба ни. Така че, ако ви липсват класически черни обувки на висок ток, сега имате шанса да ги закупите на намалена цена.

Какъв друг вид обувки си струва да купите на разпродажба?

Очевидно модерни! Може да си позволите тенденциите на сезона, тъй като цените паднаха. Купете ботуши с нагъната горна част, високи до коляното от велур или ботуши с рокерски детайли. Направете голяма крачка с новите си обувки и изберете зашеметяващи модели от Jenny Fairy, DeeZee или Quazi.

Дамски чанти CCC

По време на разпродажба всички ходове са разрешени! Така че защо се ограничавате до закупуването само на една чанта? Инвестирайте във вечна премиум кожена чанта, която ще бъде полезна във всяка ситуация, но не забравяйте, че две чанти са по-добре от една! Така че изберете тенденцията на сезона, която е кожената чанта. По време на промоцията може да закупите и дамски чанти за специален повод или, гледайки напред в близкото бъдеще, вече да се запасите с аксесоари за новия сезон в красиви пастелни цветове.

Мъжки обувки с намаление

По време на разпродажбата мъжете също ще намерят нещо за себе си в CCC. Всеки мъж, независимо дали обича да пазарува или не, лесно и бързо ще намери нещо за себе си. Специално внимание заслужават мъжките ботуши и обувки. В CCC ще ги намерите сред марките Bugatti, Gino Rossi или Lasocki. CCC предлага широка гама от маратонки от Reebok, New Balance, Adidas или Puma. Проверете в магазин CCC или на ccc.eu!

Снимки: CCC

Коментирай
Свободно време