Началото на есента е времето в годината, когато седмиците на модата за пореден път представят колекциите на едни от най-известните модни брандове, само че за сезон пролет-лято. За почитателите на модата това е истинско удоволствие и въпреки че малко хора могат да посетят тези специални събития, големият информационен поток бързо ни среща с най-новото. Поглеждаме няколко седмици назад, обръщайки внимание на пролетно-лятната колекция на Roberto Cavalli.

Ефирни, златисти материи и блясък от CHANEL за пролет-лято 2023

Какво ще носим през любимите ни сезони на 2023?

Fausto Puglisi, който от три години е творчески директор на модния бранд, отново успява да ни впечатли с моделите си. Това, което отличава марката от останалите са животинските принтове. И въпреки че тях забелязваме в колекциите и на други големи модни къщи, Cavalli винаги е разпознаваем.

Кралската колекция на Dior за пролет-лято 2023

Може би се досещате, че именно тези принтове ще бъдат част от нашата визия за пролет-лято 2023. Но не само това. Акцентите, които правят тази колекция толкова впечатляваща са палмите и ананасите, умело приложени като десен, щампи, дори красиви бижута и елементи от облеклото, завършени с много камъни.

От една страна имаме изчистени материи и асиметрични кройки, от друга ефирни приказни материи и леопардов принт в комбинация със змийски такъв. Определено моделите подчертават женствеността, сексапила, силата на жената. Няма място за баналност. Убедете се сами, като видите част от колекцията в галерията ни.