Мода

Аксесоари според зодията

Доверете се на звездите, за да изглеждате неотразимо

02.12.2022г. / 13 18ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

У вас е заложено естественото желание да избирате аксесоари, които са качествени и класически. Вие сте истински хамелеон, когато говорим за стил – умело съчетавате различни материи и цветове.

4 зодии, които са добри в управлението на пари

Скорпион

Когато говорим за чанти и обувки, за вас са подходящи качествените, естествени материали и земните цветове. Можете да допълните стила си с качествена, прецизно изработена гривна и стилни обеци.

Секс съвместимост между зодиите

Стрелец

Умеете да избирате аксесоари, които са практични и класически, като умело ги съчетавате с такива, които са последен писък на модата. За да допълните имиджа си, заложете на блясъка – златни обеци и колие в съчетание с подходяща гривна и пръстен.

5 зодии, които са сродни души на зодия Стрелец

Козирог

Вие обичате различните дрехи и аксесоари, но когато се обличате, на първо място за вас е комфортът. Класически ниски обувки, обеци тип халки и голяма чанта – това ви е напълно достатъчно, за да покажете вашия семпъл и все пак винаги развиващ се вкус.

Мъжете от тези зодии са най-добрите любовници

Водолей

Стилът, който е подходящ за вас е класически с щипка модерност. Не се страхувайте да експериментирате с малко по-смели принтове – изберете малка чанта или портмоне със змийски мотив или пък заложете на голяма дамска чанта в червено.

Коя е вашата таро карта според зодията?

Риби

Вие умеете да бъдете секси и да съчетавате дрехите и аксесоарите си по начин, който показва вашата уникалност. За вас е подходящ ежедневният стил, който казва: „Аз съм сладка и секси“. Изберете силует, който подчертава фигурата ви и бъдете неотразима!

4 зодии, които са винаги честни в общуването