Мода

Колекцията Haute Couture на Dior пролет/лято 2023

Блясък и ефирни материи

25.01.2023г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Началото на всяка нова година започва със Седмица на модата. Поглеждаме към Париж и колекцията висша мода на Мария Грация Кюри, творчески директор на Dior. Забележителна работа на Кюри и една колекция, която е посветена на френската кинозвезда и певица от американски произход Джоузефин Бейкър.

Какви джинси ще носим през 2023

Една от звездите на кабарето и почитателка на модата на Dior през годините. Модната колекция бе посветена на Бейкър, а в залата, където дефилираха моделите, можеха да се видят и нейни портрети.

Изтънченост, меки линии, без много обем. Това са предложенията на френската модна къща за пролет/лято 2023. Ще търсим облекла, които не само да подчертаят нашата женственост, но и да са ни удобни. Блясък – има го във всяка колекция на модната марка, защото всяка жена се нуждае от блясък, нали?

Какви рокли ще добавим в гардероба си през 2023

Фини пайети, сребристи материи, деликатни камъчета, кадифени рокли и сандали. Роклите, които не са с презрамки са с отворени рамене. Що се отнася до цветовете, освен черно ще носим бежово, много деликатни златисти оттенъци, сребристо, зелено, екрю, по малко сиво. Бродериите са абсолютно задължителни, не само при роклите и блузите. С тях Кюри е украсила и невероятните кадифени сандали. Повече вижте в галерията ни.

Коментирай
Свободно време