Мода

Бяло или черно – Кои кецове да изберем през 2023

27.01.2023г. / 15 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: CCC.

Снимка: CCC.

През последните години изглежда, че всеки сезон е подходящ за носенето на бели кецове. Но докато чифт от тях със сигурност биха се вписали във всяка една визия, която искаме да създадем, то не стои така въпросът с други цветове. Спортните обувки са удобни, универсални и по своята същност готини – всички качества, които тенденциите за кецове от 2023 г. отразяват напълно. Вечният въпрос обаче остава – какво да изберем? Черно или бяло – нека видим в следващите редове. Защо белите кецове продължават да бъдат модерни и през 2023?

Има просто нещо толкова романтично и класическо във всички бели кецове. Докато повечето хора са склонни да се притесняват, че белите обувки могат лесно да се замърсят, правилното пране (в случай на текстилни кецове) и почистване (за повечето видове обувки) може да помогне обувките да изглеждат като нови практически за нула време.

Белите кецове са точно това, което искате да съчетаете с вашите ежедневни тоалети. Носете ги с къси шорти или дънки, поли или панталони: на практика единственото нещо, което ви ограничава, е собственото ви въображение. Освен това бялото отдавна е чудесен избор за официални тоалети. Искате ли да добавите ярък контраст към тъмно облекло? Съчетайте го с бели кецове, за да добавите малко ефект – това е смело решение, което ви помага да бъдете забелязани.

Също така, носенето на бели кецове с ултраженствени рокли в момента е тенденция, насочвайки модата далеч от комбинацията пола-молив/маратонки, носена от жените юпита през по-голямата част от 80-те години. Вместо това, днешните момичета съчетават забавни, цветни рокли с чистите си бели кецове, за да изглеждат повече от зашеметяващо. Можете да ги съчетаете добре и с поли с всякаква дължина. Благодарение на всичко това ще се чувствате женствени, но и през целия ден ходилата ви ще бъдат щастливи от удобството, което сте им създали.

Кои са предимствата на черните кецове?

През годините всички ние научихме голямото модно правило, което гласи, че маратонките могат да се съчетаят с всичко. Така че, ако ви е омръзнало да носите обувки с висок ток или други цветове маратонки, то тогава изберете черни кецове. Тези модели се съчетават невероятно с елегантното камилско палто или с минипола с избродирани цветя например. Придават на стила ви добро настроение и това ще означава, че не се страхувате от модни експерименти. Готови ли сте да смесвате стиловете и да комбинирате различни материали? Ако отговорът ви е да, то тогава добавете черни кецове към всяка една ваша визия.

Най-важното в модата е да носиш нещо, което ти отива и те кара да се чувстваш уверен. Ако това е така с любимите ви черни маратонки, то тогава не се притеснявайте да залагате на тях във всяка една визия.

През 2023 година и черните, и белите кецове ще бъдат еднакво модерни. На които и да заложите, със сигурност няма да сгрешите. Ако си търсите подобни модели, ви препоръчваме да разгледате каталога на ССС. В него ще откриете стотици различни кецове в пълната им номерация, които биха отговорили на вашите лични предпочитания. В случай, че пък искате да ги видите и на живо, посетете някой от техните физически обекти в страната.

Пролетта е сезонът, който е най-подходящ за носене на кецове, но това не означава, че не можете да ги добавяте към вашата визия и през друго време от годината. Ето защо се сдобийте с нов чифт още сега и променете стайлинга си. Не забравяйте обаче, че комфортът ви винаги ще бъде на първо място и не бива да го пренебрегвате, каквото и да се случва!

Коментирай