Меню

Гарнитура печени моркови с чесън

7 септември 2016 | 11:31 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
½ кг моркови
2 скилидки чесън
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
1 щипка магданоз
2 супени лъжици зехтин
40 мин.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Морковите се обелват, измиват се и се нарязват на половини. След това на четвъртини, така че да се получат нещо като пръчици.

Чесънът се намачква и нарязва на ситно. Морковите се подреждат в тава за печене, след което се поръсват със зехтина. Добавят се подправките и се разбъркват. Пекат се в загрята фурна на 200 градуса за около половин час или докато омекнат.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай