Меню

Запържени скариди с чесън и лимонов сок

6 декември 2016 | 16:30 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
300 г скариди
2 скилидки чесън, намачкани
20 мл зехтин
2 супени лъжици лимонов сок, пресен
1-2 стръка пресен магданоз
1 щипка черен пипер
½ щипка сол
15 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Загрейте зехтина в дълбок тиган. Запържете чесъна до леко златисто. Добавете скаридите и подправките. Подправете с малко сол. Пържете като разбърквате непрекъснато, за да не залепнат скаридите. След няколко минути добавете и лимоновия сок. Разбъркайте още веднъж и свалете от огъня.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай