Меню

Солени яйчени мъфини с шунка и кашкавал

5 март 2017 | 06:49 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
10 яйца

10 резена пушена шунка

1 щипка сол

1 щипка копър

1 щипка черен пипер

100 г кашкавал
45 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Извадете формичките за мъфини и ги намазнете. Във всяко гнездо подредете предварително нарязаната на кубчета шунка. Разбийте яйцата с настъргания кашкавал и подправките. Изсипете от сместа във всяка формичка, така че да покрие шунката до половината на формата.

Печете мъфините около 20 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай