Семейство

Изненадите лъсват в първата година от брака

След сватбата идва брачен секс, бебе и домакинска работа

23.08.2012г. / 15 15ч.
Снежана Проданова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Със сключването на брак двама души преминават на съвсем ново ниво в отношенията си. Дори да сте живели дълго с мъжа на мечтите си преди да се ожените за него, след съдбоносното „да” ще видите много неща в нова светлина. Повечето от тях ще избистрят още през първата година, затова се запасете с много търпение.

Домакинската работа
Домакинскването може да ви се стори безкрайно. Как един мъж успява сам да напълни пералнята със свои дрехи и колко души се хранят у дома, за да успеят да напълнят мивката с мръсни съдове? Дори половинката ви да е идеалният помощник, ще ви се иска боклукът сам да се изхвърля и прозорците сами да се почистват.

Влудяващите навици излизат на повърхността
В брака най-важното е да обичаме другия човек заради и въпреки него самия. Бъдете сигурни, че някои негови навици, които преди не сте забелязвали, сега ще ви влудяват. Не се изкушавайте да вдигате скандали всеки път, защото те така или иначе ще зачестят. В един момент ще се убедите, че има и полза от конфликтите – всеки път, след като се сдобрите, връзката помежду ви ще е по-силна и издръжлива.

Бебето не е задължително
„Таз година булка, догодина люлка” ще чуете от най-малко половината си роднини. Не се смущавайте и не се оставяйте на близките ви хора да планират бебето ви вместо вас. Свекърва ви няма да ви спестява съвети от каквото и да било естество. Отново – търпение! Не забравяйте, че заедно с мъжа си сте започнали градежа на собствен дом и сами ще решите дали сте готови за такава голяма крачка.

Секс с ново лице
Сексът вече няма да е скоростен влак в лунапарк с непредсказуеми завои, а ще се замени от прекрасно панорамно влакче. Силните преживявания няма да липсват, но няма да бъдат и толкова начесто, както в медения месец.

Романтиката заглъхва
Романтиката няма да угасне, ако поддържате пламъка с малки пътешествия и преживявания само за двама ви. Споделете почивката си с любимия човек, ще забравите злободневните си проблеми и ще преоткриете човека, за когото сте се омъжили.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай