Семейство

Голата истина – какво не бива да крием от бъдещия си мъж

5 неща, които да си кажем преди сватбата

01.11.2012г. / 11 34ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сватбата е дългоочакван миг, за който много хора бленуват с трепет. Понякога брачните съюзи устояват на времето и са успешни, понякога обаче бързо се пропукват. Никога не започвайте подобна авантюра, без да сте казали най-важните неща за себе си на половинката и той да ви познава такава, каквато сте. За да имате дълъг и наистина щастлив семеен живот.

Здравето
Партньорът, с който планирате дълговременни отношения има право да знае всичко за здравето ви. Бъдете искрени, особено ако страдате от сериозни болести, които може да повлияят на семейния ви живот.
 

Свързани статии

Желанието ви да имате деца
Обсъдете го далеч преди да планирате съвместен живот. Мечтаете си за дом, пълен с малчугани или искате семейно гнездо без деца, според принципа child-free. Ако има причина да не можете да забременеете, задължително поговорете за това с бъдещия си мъж.

Финансовото ви състояние
Взели сте кредит, който ще изплащате дълго време, дължите заем/заеми от приятели или по-добрият вариант – освен на заплатата си разчитате и на други сигурни източници на доход. Щастието в семейството зависи до голяма степен от семейния бюджет.
 
Взаимоотношения с Темида
Водите дело или срещу вас се води дело – всяка премълчана подробност от личния ви живот може да стане повод за скандал или дори раздяла.

Образование
Срамувате ли се, че не сте завършили университет или дори нямате диплома от гимназията? Един ден всичко ще излезе наяве и лъжата ще ви струва само излишни неприятни емоции, оправдания и обяснения. Ако любовта на любимия ви мъж зависи от дипломата ви, тогава си помислете дали трябва да се обвързвате с него. Има и такива мъже, които смятат, че принадлежат към „висшата класа” , а вие изобщо не влизате в тази категория.
 
Има много хубави български поговорки за лъжата – „На лъжата краката са къси”, „Истината боли за кратко, а лъжата – цял живот”. Семейството се гради на чисти, честни и искрени отношения. И все пак казват, че най-големите лъжи в света са „Обичам те” и „Нямам нищо против майка ти да ни погостува”.

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
lol ( преди 11 години )
Доколкото съм чувал, останалите най-големи лъжи са "Ще ти върна парите" и "Няма да ти свърша в устата" ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар