Семейство

Жената иска много мъже едновременно

Неомъжените и омъжените жени – всички сънуват мъжа-мечта

30.11.2012г. / 10 12ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мечтите са естественото състояние на жената – може да си има приятел или мъж, но това не й пречи да си фантазира и да сънува него – принцът на бял кон, супермен или някоя холивудска звезда.

Кой е мъжът-мечта? Той копнее да бъде с теб не само нощем, но и денем. Целува те не само по устните, а просто така – по челото. Обича да държи ръката ти. Прегръща те, когато ти е тъжно и те успокоява, когато си ядосана. Не ти създава проблеми, а ти помага да решиш твоите. Пред приятелите си не те нарича „моята“ и „жена ми“, а с малко име. Той прави живота ти щастлив и е щастлив само от факта, че те има до себе си.

Ето още няколко мнения на дами за това какъв е мъжът-мечта.

Г. Д. 36 г.
Мъжът-мечта прилича по малко на Дядо Коледа и Брад Пит. Всъщност аз не си мечтая вече за мъже:) мисля, че съм поумняла да си мечтая за по-съществени работи. Но все пак бих си помечтала предколедно за мъж тип Дядо Коледа. Всичко в Дядо Коледа ми харесва – всичките му празнични и добри качества – щедрост, великодушие, справедливост и т. н. само, ако може да е една идея по-слаб и по-млад и е перфектен за мен. Летящата му шейна е предимство и го издига високо в моите очи. Направо съм влюбена в добродушния старец с магически способности.

Свързани статии

Р. С., 27 г.
Охх, мечтая за няколко мъже едновременно :))) хем да е звезда, тип Брад Пит или Джордж Клуни, красив, умен, талантлив, богат. Ако погледнем реално, аз съм много доволна от моя мъж, защото той сбъдва почти всички желания – хубав,, добър, грижовен, мил, обича ме, дори тогава, когато аз не се обичам много-много, страхотен баща е :). Мечтая за малко повече романтика, за мъж, който ще ме заведе на околосветско пътешествие и ще ми купи по едно бижу от всяко място, което посетим.

Т. А.,20 г.
Мъж ли? Ученето на японски ми е и мъж, и съпруг, и настоящ спътник в живота. Жените от моето поколение искат да завържат връзка с „гийк“-овете – онзи тип зубъри и отличници, програмисти, компютърни специалисти – изобщо амбициозни мъже, с перспектива. Да, не звучи лошо.

Б. Ц.39 г.
В кръга на шегата, както се казваше в един стар виц: „Мъжът трябва да има толкова дебел портфейл, че като седне на него, да е по-висок, отколкото като стои прав“. Не е лошо жената да е материално ориентирана :)

А вие срещнахте ли вашия мъж-мечта?

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
Р.М., 30 г. ( преди 11 години )
След като няколко пъти жестоко ми разбиваха сърцето, вече не си позволявам да мечтая много, но ако все пак имам това право моят мъж мечта е грижовен, мил, романтичен и май това е. Не очаквам от него чудеса, но поне понкога, само понякога да прави мили неща като това да ми купи цвете без повод или да ме изведе вечер някъде. А иначе големите мечти като околосветско пътеществие, бижута и танци на брега на морето отдавна съм ги отписала. Явно няма да е в този живот. :-( Както казват бабите "Не ми е писано да съм щастлива!". Тъжно е, но е истина. Та и за това не искам кой знае колко много от живота и от човека до мен. Вече не.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар