Семейство

Милите семейни моменти, които никога не се забравят

В началото на новата година правим равносметка на изминалите 365 дни

04.01.2013г. / 16 43ч.
Мария Дуковска
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Измина поредната година, за някои хубава, за други не толкова, но със сигурност, за всички нас бе незабравима. Много вълнения, много страсти, размирици, граждански войни, кризисни моменти и всякакъв род емоции ни споходиха през 2012-та година. Това, което обаче всеки от нас помни и не иска никога да забрави, са малките, кратки, но така ценни моменти, прекарани с любимите му хора. С децата, с половинката, с родителите, с приятелите.

Ето кои моменти подредихме в класацията на Az-jenata.bg като незабравими мигове:

Целувката за лека нощ от детето

„Лека нощ, мамо, обичам те!“, коя майка не се разтапя, чувайки тези думи от обичното си дете? Да те прегърне малкото същество, за което си готова да умреш във всеки един момент, да те целуне и да ти пожелае сладки сънища, е миг, за който няма забрава.

Семейната почивка

Свързани статии

Дали на море, на планина или пък на селската вила, почивката със семейството е незабравим и дълго чакан момент. 5-6 месеца в годината чакаме именно лятото, когато ще заминем за седмица-две с любимите си хора далеч от града, ще се забавляваме с тях и ще ни е весело. Това е миг, който не се забравя и ни топли дълго, след като всичко е свършило. До следващия път. :)

Игрите вечер със семейството

Игра на „Не се сърди, човече“ или пък „Монополи“, вечер с децата – същинска идилия, нали? Какво по-прекрасно от това да се въргаляш на килима с малките, да се заливаш от смях с тях и да знаеш, че и да дойде в този миг краят на света, ти просто няма да го забележиш, защото си с най-важните за теб същества.

Първият път, когато видя бебенцето си

Велик момент, несравним с нищо друго на света, както за майката, така и за гордия татко! Да видиш за пръв път създанието, което е твоя плът и кръв, излязло е от утробата ти и 9 месеца е живяло в теб, е невероятен момент!

Коледното тържество в детската градина или училище

Гордостта на мама – да рецитира стихче в детската градина или пък в училище! Заснемате великия миг и после вкъщи го гледате отново и отново! Показвате го на роднини, на приятели и сте най-щастливата майка на света. Вашето малко човече, което отглеждате с такава любов, расте, пораства и ви прави все по-радостна и горда.

Семейните снимки

Във века на всякакви високи супер технологии, най-сантименталният спомен си остава този, запечатан на фотографска хартия. И както казват старите хора – око да види, ръка да пипне. Всякакви електронни рамки за снимки не важат пред този спомен, който можеш да хванеш в ръце, да стиснеш и целунеш лика на снимката, спомняйки си за този щастлив миг, който е запечатан завинаги там...

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )