Семейство

Дори и най-силните мъже плачат

Емоционалността е присъща на всички ни

09.01.2013г. / 10 32ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кой казва, че мъжете не плачат? Плачат и още как. Емоциите им не приключват с края на мача с любимия им футболен отбор, нито с момента, в който компютърът най-накрая потръгва. Както и нас ни терзаят най-различни малки подробности при взаимоотношенията ни с околните, така и мъжете вътрешно преживяват неподозирани от нас драми. Егоистично би било да си мислим, че като представителки на „нежния пол“ сме по-способни да чувстваме. Кои са мъжете, които познаваме от телевизионните екрани и които си позволяват да отронят някоя друга сълза публично:

Анди Мъри

Блестящият великобритански тенисист ни показа колко тежко емоционално (не само физическо) натоварване е участието в турнири от световно ниво, защитаването на позиции, концентрацията пред обнадеждени зрители и фенове. След като загуби финалът на Уимбълдън 2012, той произнесе реч, на която не можа да сдържи сълзите си.

Свързани статии

Барак Обама

Президентът на Съединените американски щати, който спечели симпатиите на гласоподавателите и се задържа на поста си за още един мандат, често произнася речи, но моментите, в които се разчувства са предимно по време на изказване на благодарности. Последният път, когато пророни сълза публично, бе по време на изказването му относно трагедията в Нютаун.

Род Стюърт

Рокзвездата от Hot Legs бе запечатан от камерите с кърпичка в ръка и сълзи на очите при победата на „Селтик“ над „Барселона“. Той обяснил, че ситуацията му напомнила на баща му в късните му години.

Михаел Шумахер

След 41-вата си победа на пистата през италианското Гран при през 2000 г., 7-кратният световен шампион не можа да сдържи емоциите си. Това обаче не са сълзи от мъка, той споделя: „Щастлив съм, просто съм изтощен.“

Тайгър Уудс

След победата си през 2006 на турнира във Великобритания, около два месеца след като баща му губи борбата с рака, един от най-великите голф играчи на всички времена избухна в плач. „Всичките тези емоции бликнаха изведнъж. Дълго стояха заключени в мен. Просто много ми липсва баща ми“, споделя Тайгър Уудс.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )
zabeliazah ... no govoria za samia Obama , a ne za talkuvania i prepratki ,,, Sa6to taka i milia mi BOKO ,,,zabeliazvala sam ,,no ne smeia da komentiram ,,za6toto e veroiatno da narania ako povdigam delikatni temi.Znaia 4e obi4nia mi BOKO e mnogo 4uvstvitelen
отговор Сигнализирай за неуместен коментар