Семейство

Романтична вечеря за двама или повече

Изтърканата класика за „Св. Валентин“ винаги очарова

14.02.2013г. / 13 44ч.
Вергиния Генова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Има места по света, където е нормално да отидеш с компания и да хапнеш суши, изискано сервирано върху гола манекенка в закътано сепаре. За някои е мечта, за други приятно изживяване, за трети възможност да потърсят нови хоризонти.

Няма нужда обаче да чакаме любимият ни да отиде в командировка в Тайланд, за да вечеря по този начин и чуждоземки да му отварят очите за романтична вечеря на свещи. Може да го изненадаме в напълно домашна обстановка.

Романтична музика, свещи, цветя и любимото му ястие. Не е задължително да е суши и други дребни хапки биха свършили същата работа. Важното да е поднесено със стил и да допадне на вашата интимна половинка.

 

Свързани статии

Истина е, че много български мъже не биха отказали и доста по-пищна аранжировка – по една плескавица на всяка гърда и пържола с лютеница, но съм сигурна, че само докато четете това ще ви се стори крайно откачено. Както се казва за всеки вкус си има ценители. А романтиката не е това, което беше.

Затова най-добре е първо да сме сигурни какво разбира нашата мила половинка под романтика и да действаме смело и безотговорно.

Веднъж в годината, обаче, всяка дама може да рискува да сервира вечерята по нетрадиционен начин. Може вашето голо тяло да не е вашият стил и да измислите нещо различно, но щом мъжете са готови да си плащат за такава атракция защо пък да не им я осигурим у дома.

Подарък за Деня на Свети Валентин – шампанско, ягоди и шоколад – изтъркана класика, но пък винаги очарова. Морски деликатеси и черен хайвер...

Каквото и да поднесете, важно е как ще го направите, така че любимият да остане с приятен вкус и спомен за невероятно изживяване. В крайна сметка не е нещо чак толкова трудноизпълнимо, чак толкова фантазно, че да трябва да мечтае за Тайланд, за да го получи, нали?

Лека вечеря, нежна музика, лек масаж с устни и тяло... любовна идилия.

Коментирай