Семейство

5 неща, които мъжете никога не прощават на жените

Дори най-мекият и отстъпчив мъж си има граници

27.02.2013г. / 14 52ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вървят ли двама на дълъг път трябва да пазят любовта и уважението си един към друг. Макар че са различни, трябва да се напаснат във връзката. И колкото и да си говорим за прошка, има няколко неща, които всеки средностатистически мъж трудно би простил и би помислил за раздяла.

Свързани статии

Изневярата

Жената по-често е склонна да прости изневяра, отколкото мъжът. За него е направо немислимо да забрави за предателството. Ако любимата жена му е сложила рога, тя не само е нарушила доверието му, но и е наранила мъжкото самолюбие. Всеки път, щом я погледне, той се чувства уязвим.

Любов по сметка

Ако мъжът разбере, че сте с него единствено заради дебелото му портмоне и тлъстата банкова сметка, раздялата ще последва много скоро. Отново той се чувства засегнат, че не е оценен по характер, интелект или външност.

Обвинения, че не ви осигурява добър живот

Натякванията, че не сте щастлива направо стрелят по мъжкото му самочувствие. Независимо дали става дума за малка заплата или незадоволителен секс. Много е болезнено, когато го сравнявате с другите – ако той има физическия и умствения капацитет, ще постигне много в живота, ако няма – вашите упреци няма да го променят.

Ако оскърбите мама...

Лошо ви се пише, ако кажете лоша дума за свекърва си. Темата кой обича мъжа ви повече – вас или нея – е дълга и широка. Най-добре не се състезавайте, а бъдете естествено продължение на майка му. Ако не можете, ако си позволявате често да я критикувате, бъдете сигурни, че ви чака война на нерви и пререкания, които нищо чудно да прераснат в раздяла.

Присмивате се на мечтите му

Присмивате се на мечтите и бляновете му за бъдещето. Това означава, че биете директни или косвени спирачки пред личностното му развитие. И второто нещо – че двамата се разминавате в генералния си възглед за живота. Май не ви остават много дни съвместен живот.

Коментирай