Семейство

Семинари за родителите, игри за децата на детско изложение в София

Изложението е подходящо за деца от 0 до 12 години и за техните родители

27.02.2013г. / 09 48ч.
Аз жената
Снимка: Надежда Маринова

Снимка: Надежда Маринова

Изложението включва семинари за родителите, забавления и игри за децата, изненади, подаръци, пазаруване, представяне на нови продукти и информация за различни интересни услуги, свързани с развитието и възпитанието на детето.

Времето е от 1 до 3 март 2013 г., а мястото Мол България, София. Там ви очакват:

За Децата

Конкурс за най интересно направена мартеничка на 1 март 2013 г. Награда очаква победителя.

Баба Марта на гости на Expo4Kids. Ще можете да си направите снимка с нея, да я попитате нещо за самата нея или просто да й се порадвате.

Кът за грим и костюми, където ще се преобразите в приказни герои, нежни феи, рицари и царе. Тук приказките ще стават реалност, в която всеки малчуган ще бъде герой. Разбира се отново ще има награди за всички, както и много усмивки, а също и снимки.

Кът на малкия астронавт. Планетите, звездите и всичко, което виждаме на небето, ще се пренесе за три дни в изложението. Тук всички малки и големи любопитковци ще могат да научат за така интересния и мистичен космос.

Кът „Моята България“, в който ще научите много интересни факти за нашата прекрасна страна.

Зона за рисуване, за да развихрите въображението си и да създадете един свят пълен с цветове и форми. Всички творби ще бъдат включени в специална изложба на края на събитието.

Еко зона. Знаете ли че можете сами да си направите хартия? А че от стари вещи можете да си направите играчка? Знаете ли какво е рециклиране и защо не трябва да замърсяваме природата? Всичко това ви очаква в къта на еколога по време на изложението.

Сцената е ваша и всеки малък талант ще има възможност да изпее нещо, да потанцува или да се порадва на програмата.

Семинари по време на изложението

Всеки ден от 10:30 до 12:30 ч., на етаж 1 в Мол България. Вход свободен след предварително записване на тел.: 02/ 962 47 44 или 0894 499 375, както и на имейл: office@deteto.info (записваме и през почивните дни на имейл адреса). Посочете името си, възрастта на детето/децата си и телефон за връзка.

1 март 2013 г. – „Насърчаване и развитие на интелектуалните възможности на децата“. Подпомагане на детското развитие. Стимулиране на потенциала на детето.

Ранното детско развитие. Емоционална интелигентност и защо е важна. Лектор: Анастасия Грозева, психолог, основател на „Дом с крила“.

2 март 2013 г. – „Как да поддържаме градивна комуникация и развиващи отношения в съвременното семейство“. Видове и нива на комуникацията в семейството.

Връзката между стила на родителстване и отношенията между брачните партньори. Предизвикателства пред съвременното семейство: отношения и комуникация в непълни семейства или семейства с един родител. Лектори: Елена Кръстева (психотерапевт, специализиран в терапия на двойката и семейството) и Иван Павлов (психолог, системен фамилен консултант).

3 март 2013 г. – „Войната вкъщи“. Битката между децата в семейството. Отношенията в семейството и отражението им върху социалната компетентност. Братята и сестрите – трудна връзка, нелишена от проблеми. Близнаците и техните особености. Лектор: Надежда Милева, психолог, психотерапевт и арт терапевт.

Коментирай