Семейство

Риана мечтае за бебе от Крис Браун

Певицата признава за грешките на Крис в миналото, но повечето от тях е простила

04.03.2013г. / 11 21ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Скандалната връзка на музикалните звезди Риана и Крис Браун не спира да вълнува медиите и почитателите на двойката. След бурна връзка и още по-бурна раздяла преди няколко години, когато Крис преби певицата и тя го осъди, те пак са заедно.

Свързани статии

Риана смело признава, че винаги е обичала Крис, но е искала той да получи справедливо наказание за побоя, който й причини. От своя страна, певецът и актьор няколко пъти публично се извини и обеща да се промени. След толкова перипетии двамата отново са заедно. В интервю пред британското издание на Elle, певицата споделя, че мечтае съвсем скоро да стане майка. Тя не издава името на певеца като бъдещ баща на децата й, но слуховете, че двамата искат да се оженят, витаят все повече в медийното пространство.

След събирането им отново като двойка, певицата бе бурно критикувана от феновете си, че отново е прибрала насилника си. Риана обаче смело защитава любимия си, твърдейки, че той е различен човек и двамата са вече възрастни хора, които не правят такива щуротии като преди.

Коментирай