Семейство

Анджелина Джоли планира да отстрани и яйчниците си

Една смела жена

16.05.2013г. / 10 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Актрисата Анджелина Джоли, която претърпя двойна мастектомия, планира да се подложи на операция, чрез която ще й бъдат отстранени яйчниците. Припомняме, че часове по-рано 37-годишната Джоли сподели пред New York Times, че февруари месец е претърпяла операция.

Свързани статии

Миналия месец и е била направена реконструктивна операция, чрез която са й били поставени импланти. За списание People тя сподели, че за нейното здраве все още съществува риск около 50 % тя да развие рак на яйчниците. Анджелина Джоли носи в себе си дефектен ген (BRCA1), който е отговорен за развитието на коварната болест. По мнението на някои лекари тази превантивна мярка, при която се отстраняват яйчниците е добре да бъде направена не по-късно от навършването на 40 годишната възраст на актрисата

Анджелина се чувства добре и заедно с нейния партньор Брад Пит продължават да гледат позитивно на живота около тях и споделят всяка минута с шестте си деца. Дано следващата новина, с която ще ни изненадат да е за сватбата им, която очакваме от дълго време. Анджелина Джоли за пореден път доказа колко смели и силни са жените!

Коментирай