Семейство

Да върнем тръпката във връзката

Преоткрийте себе си и човека до вас

20.05.2013г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Ако имате дългогодишна връзка, почти със сигурност усещате нещата вече като леко изтъркани. Емоцията и тръпката са почти на изчезване. Изтръпването в корема, така известните пеперуди, което чувствахте в началото на вашето познанство ви липсва. Е, истина е, всички я знаем – тръпката започва да се изпарява с времето.

Свързани статии

От нас обаче зависи да я поддържаме или ако сме на път да я изгубим да направим нещо, за да си я върнем обратно. Няколко прости съвета за това как да запалите мотора на страстта ще ви помогнат.

Всеки от нас си има хоби, често различно от това на партньора. Открийте хоби, в което да участвате заедно с половинката си. Това може да бъде курс по готварство, грънчарство, а защо не суинг или друг вид танци. Ще останете изненадани от себе си и партньора до вас. Това е прекрасен начин да преоткриете другия и да се свържете по различен начин с него.

Смейте се на шегите на любимия човек. Да, чували сте ги хиляди пъти, даже може да ги разкажете и по-добре. Но когато се смеете на тях, той се чувства щастлив.

Правете комплименти на мъжа до себе си. Мъжете имат по-голяма нужда от жените да бъдат оценявани. Споделете колко се гордеете от повишението, което е получил в работата, от успеха на последния му проект.

Купете билети за концерт на любимата група или изпълнител на вашата половинка. Изпратете ги по куриер в службата. Много изненадващо и романтично. Или пък изпратете снимка на билетите по мобилния.

Направете нещо лудо заедно. Бой с възглавници, гмуркане, скок с парашут. Уредете си поотделно срещи.

Излезте на среща с други хора. Мисълта, че другият е някъде с някого, ще ви накара набързо да приключите експеримента и да се върнете към любимия.

Направете хубаво пътуване само двамата. На планина, на море, на ново непознато и екзотично място. Изключете мобилните и не взимайте със себе си лаптопа.

Играйте на момчешки игри и гледайте мач заедно. Джаги, компютърни игри или гледайте заедно с него футболен мач.

Няколко нови идеи в леглото ще събудят огъня между вас. Хайде, със сигурност има неща, които все още не сте изпробвали. Попитайте половинката дали има някакви сексуални фантазии, които иска да изживее с вас.

Докато се разхождате хванете ръката на другия. Прошепнете нещо хубаво в ухото му, нещо, което ще разпали страстите между вас.

Правете си малки изненади и подаръци. Това може да е нова книга на тематика, която знаете, че е интересна за половинката ви. Билети за опера, театър, покана за вечеря.

Пишете стихове, които ще подарите на половинката си. Бъдете романтични и нека човекът до вас винаги ви вдъхновява и вие него също!

Снимка: Sxc.hu

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
BB ( преди 9 години )
dam mnogo dobre a kogato peperudkite se poqvqt i sled vreme na povtarq6i se deistviq iz4eznat otnovo kakvo pravim ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар