Семейство

Том Ханкс стана дядо на внучка

Синът му Колин го дари с втора внучка

03.07.2013г. / 14 42ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Синът на Том Ханкс – Колин стана баща за втори път и така направи прочутия си татко горд дядо. 35-годишният актьор споделя: „Госпожица Шарлот Брайънт Ханкс реши да се присъедини към нас. Тя е щастлива и здрава, а ние сме на седмото небе от щастие и малко изморени“.

Свързани статии

Скоро приключват представленията на пиесата „Щастлив човек“, след което гордият дядо Том и съпругата му Рита Уилсън ще могат да се радват повече на новородената си внучка.

Колин Ханкс и Саманта Брайънт сключиха брак през 2010 г. след дългогодишна връзка. Година по-късно на бял свят се появи първата им дъщеря Оливия Джейн.

Двойката пазеше в тайна новината за втората бременност на Саманта до април, когато снахата на Том Ханкс бе издебната от папарак на представление на актьора в бродуейската постановка „Щастлив човек“.

Момиченцето, както и сестра му, имат далечни български корени, тъй като прадядо му е българин. Бащата на Рита Уилсън (съпругата на Том Ханкс) е родом от Смолян. Рожденото име на Рита Уилсън е Маргарита Ибрахимова и тя се е появила на бял свят в Лос Анджелис, но нейният баща, Алън Уилсън, е българският мюсюлманин Хасан Ибрахимов.

Коментирай