Семейство

Ел Макферсън се омъжи за милиардер

Супермоделът мина за втори път под венчило

05.08.2013г. / 12 20ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Супермоделът Ел Макферсън се омъжи за милиардера Джефри Софър на церемония на остров Фиджи. Това е втори брак за Макферсън, както и за Софър. Сватбата е била в тесен кръг, като на нея са присъствали само най-близките роднини и приятели на двойката.

Ел и новият ѝ съпруг бяха сгодени пет месеца. Двойката беше заедно две години до март 2012 г., когато двамата се разделиха. Те възобновиха връзката си през ноември 2012 г., след като при инцидент с хеликоптер Джефри пострада сериозно.

Свързани статии

Според статия в Daily Mail малко след катастрофата на Софър Ел, която е известна с прозвището Тялото, веднага отлетяла за Маями и му предложила подкрепата си в този труден за него момент. След този инцидент двамата преосмислили отношенията си и дори решили да се обвържат в брак.

Австралийската красавица е била омъжена в миналото за фотографа Джил Бензимон (от 1986 г. до 1989 г.). Макферсън има двама синове от дългогодишната си връзка с швейцарския бизнесмен Арпад Бюсон, който от години е обвързан с холивудската актриса Ума Търман.

Софър е станал магнат от бизнеса си с недвижими имоти, притежава и редица хотели, включително "Fontainebleau Hotel" във Флорида.

Смята се, че двойката ще продължи да живее в Маями, Флорида, където е домът на Джефри от много години. Доскоро Ел живееше предимно в Лондон със синовете си.

Коментирай