Семейство

Жени Калканджиева и Тачо се развеждат

Бившият модел и настояща тв водеща призна, че се разделя със съпруга си

14.08.2013г. / 12 20ч.
Аз жената
Снимка: архив Булфото

Снимка: архив Булфото

От седмици в медийното пространство циркулираха слухове, че шестата в света по красота "Мис България" 1996 Жени Калканджиева и съпругът й Тачо се развеждат. Тв водещата вече официално призна пред списание "Story", че действително са разделени с мъжа й и в момента тече бракоразводна процедура.

Свързани статии

“Явно отношенията ни са изчерпани. В процес на развод сме. Време е всеки да тръгне по своя път. Този факт не ни прави по-малко отговорни към Жорко - и двамата го обичаме и ще продължаваме да си поделяме грижите за него“, споделя пред списанието шефката на модна агенция "Визаж".

Тачо не само е напуснал семейното им жилище, но и си имал любовница и даже живеел с нея, допълва Калканджиева пред сп. Story, което имаше ексклузивни права над отразяването на пищната им сватба преди 6 години. Жени е категорична, че не жена обаче е причина за кризата в отношенията й с Тачо, а раздялата им е съвкупност от много обстоятелства.

„Аз съм по-самостоятелна и не съм от този тип женички, които гонят и преследват мъжа, плачат и да се тръшкат. Независимо с Тачо или с който и да е мъж, в тази ситуация аз реагирам по този начин. Просто давам свобода“, категорична е Калканджиева.

Шефката на „Визаж“ отсича, че не е готова на компромис и ако любовта е приключила, никой не трябва да се насилва. 

Малкият Жорко засега само пита къде е баща му, но аз му казвам, че е на работа. В интерес на истината той го вижда, обръща му внимание, посочва Калканджиева и допълва, че няма да допуснат каквото и да се случва в живота им, то да влияе на детето.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
4u4uliga ( преди 10 години )
Браво на момчето,значи наистина не само изглежда свестно, но е такова.Аз тази ужасна жена не бих я търпяла и минута повече.След като си признава ,че се развежда със съпруга си,вместо да си гледа себе си и да бъде по-ниска от тревата,пак за другите жени почва да говори-голяма злоба и комплекси,вместо да се замисли защо някои неща и се случват и дали това не е следствие от поведението и злобата и.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар