Семейство

Как да направим чудесен подарък на детето за новата учебна година

Карирани весели моливи - бързо и лесно

26.08.2013г. / 17 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Новата учебната година наближава, а с нея и закупуването на нови тетрадки, моливи и химикалки. Останалите принадлежности, необходими за учебния процес също ще увеличат разходите. Всеки родител иска детето му да тръгне щастливо и със самочувствие на училище. В този комерсиален свят обаче децата все по-често обръщат повече внимание на това с какви материални блага разполага другарчето му, а не с какви знания се обогатява.

От вашите детски години знаете, че чуждото винаги е по-хубаво. Затова ще ви споделим как да превърнете скучните моливи в нещо, което само вашият ученик да има. Трябват ви моливи, които не са фабрично облечени в цветна опаковка. Също така тънка панделка, лента, коноп, четка за рисуване и водни боички. Вземете един молив и увийте около него връвчицата.

Това е необходимо, за да може да се получи цветна зебра върху молива. Лентата ще изолира част от повърхността, а останала вие ще оцветите с водните боички. Цветовете, които ще нанесете, са по ваше желание. Рисувайте и се забавлявайте. Само за няколко минути ще преобразите обикновените моливи в цветни. Ако разполагате със златни ли сребърни боички може изцяло да боядисате - тогава ще имате златни моливи.

Нека вашите нови раирани моливи дадат добър старт на дедето през новата учебна година и го накарат да се чувства специално!

Коментирай