Семейство

100 отговора на любовни въпроси

Открийте кармата си

14.10.2013г. / 14 44ч.
Мария Дуковска
100 отговора на любовни въпроси

С новата си книга „Кармата на любовта“ Геше Майкъл Роуч отговаря на най-съкровените ни въпроси и отключва пътя към разрешаването и на най-неразрешимите ни проблеми.

Американският учител ни кани на околосветско пътешествие в търсене на отговори за посяването на правилните семена за щастлив живот и откриването на идеалния партньор. Запознавайки ни с неповторимите истории на 100 от слушателите последователи и приятели, с неподправеното си чувство за хумор, Геше Майкъл отговаря на всяко едно наше питане и терзание, отнасящо се до света на любовта. Как да обичаме, да бъдем обичани и да познаем собствените си възможности, които ни позволяват сами да създаваме онова, което търсим.

100-те въпроса са 100 човешки истории, в които всеки читател може да припознае себе си и своето обкръжение. По красив и елегантен начин подобното „лекува“ подобното. Този начин да ни помогне е избрал Геше Майкъл Роуч в „Кармата на любовта“.

Прочетете тази книга! Препоръчайте я на ваши близки! Подарете тази книга! С повод! Без повод! Споделете, когато подобното „излекува“ подобното във вашия живот.

И накрая ето какво ни казва самият автор:„На първо място, кармата на любовта действа и то – всеки път. Разбирате ли, почти всичко, което правим в живота си, го правим с уговорката, че може да подейства, но може и да не проработи. Дори когато взимаме аспирин срещу главоболие, ние гълтаме хапчето, седим и се надяваме, че ще подейства, а то успява или не. За съжаление, всеки от нас е свикнал нещата да действат само понякога. Никой не би занесъл празната опаковка от аспирин обратно в аптеката и не би поискал да му върнат половината пари, защото половината от хапчетата не са му подействали, когато е имал главоболие.

Свързани статии

Ние сме свикнали на провали, ние ги очакваме, поне през по-голямата част от времето, и дълбоко вярваме, че те са факт от живота – нещо, което не можем да променим. Кармата действа през цялото време, ако наистина разбираме как да я използваме. Постигането на това разбиране отнема известно време и реални усилия.

Тази книга няма да бъде полезна за вас, ако не сте готови да приемете някои нови идеи, да ги обмислите и да действате с тях. Вие ще научите за първи път в живота си откъде произхожда всичко, светът около вас. И тогава ще започнете да използвате това, което сте научили и ще съумеете да създадете връзката, за която винаги сте мечтали.“

От 28 октомври на книжния пазар и в офиса на Издателство „Жануа’98“.

Коментирай