Семейство

Решенията за еректилната дисфункция

Всекидневно хапвайте от тези ядки

25.10.2013г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Еректилната дисфункция е проблем, който засяга силния пол. Тя може да бъде в следствие на стрес, тежък диабет, сърдечни проблеми и други. Проблемът с ерекцията може да накара мъжа да се откаже за известно време от секса, да понижи либидото му. Тя е проблем, който има решение. Начинът на живот и подкрепа от страна на половинката могат да разрешат неразположението.

Тъй като храненето е от съществено значение, добре е мъжете с този проблем, а и не само те, да консумират повече ядки и по-специално бадеми и шамфъстък. От векове бадемите са използвани като храна, която подобрява ерекцията. Без значение дали ще ги консумирате пресни, печени или добавяни към други храни, те ще ви държат в добро здраве, защото са богати на протеини и дават много енергия.

Свързани статии

Освен на бадемите, специално внимание се отделя и на шамфъстъка. За него казват, че е ядката на плодородието. Ако имате проблеми с ерекцията или правите опити за бебе с вашата партньорка, хубаво е и двамата да не пренебрегвате шамфъстъка. Тази ядка е богата на цинк, магнезий и мед.

Събрани в едно, тези елементи имат мощно антиоксидантно действие, което е от съществено значение за сексуалната функция. Освен, че подобряват ерекцията, подобряват и качеството на спермата, увеличавайки броя на сперматозоидите. Специалистите съветват всекидневно да хапвате от тези ядки по една шепа, особено преди полов акт. Започнете деня си със здравословна закуска към която да добавите шамфъстък или бадеми.

Коментирай