Семейство

Неща, които мъжете искат жените да знаят за секса

Мъжете се нуждаят от комплименти в леглото

20.02.2014г. / 11 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

Когато става въпрос за секс, и мъжете и жените смятат, че знаят всичко по темата. Когато обаче дойде моментът за практика в леглото, въпреки общите желания, двата пола имат нужда от различни неща.

Много двойки избягват да говорят за секса и дори не се замислят какво би искала тяхната половинка да знае за желанията им в леглото. Днес обръщаме внимание на мъжете и за това какво те биха искали жените да знаят за тях и секса.

Бъди отворена да пробваш нови неща с мен в леглото

Партньорът би се зарадвал истински, ако сте по-отворени на теми свързани със секса и това какво би могло да разнообрази сексуалния ви живот. Мъжете се нуждаят от подправка, която да поддържа връзката им жива.

И въпреки, че поддържането на интерес в едни взаимоотношения не е само чрез разнообразяване на секса, не пропускайте и този важен момент. Говорете по-често за вашите нужди и желания. Измислете си игри, сменяйте пози. Той има нужда да споделя своите сексуални фантазии, но често смята, че може да бъде отхвърлен.

Обичат звуците и мръснишките приказки

Голяма част от силния пол споделя, че в леглото дамите често не показват емоции. Мъжете искат партньорките им да бъдат по-вокални, да усещат тяхната възбуда, да им прошепват забранени думи. Гласното изразяване на възбуда е радост за слуха на мъжа, който така се чувства още по-уверен в леглото.

Мъжете биха искали от време на време с партньорката си да правят не само любов, но сексът да бъде по-агресивен. Да могат да доминират над половинката си. Но най-вече искат да виждат, че на вас този вид секс ви допада.

Имам нужда да чуя как е било

След секс първият въпрос, който мъжете си задават е „Дали й хареса?“. Мъжете са чувствителни към комплиментите, особено към тези, които се отнасят до това какъв е бил сексът. Често са несигурни за постигнатия резултат. Затова, ако изживяването е било приятно за вас и похвалата е заслужена, то това е особено приятно на мъжете.

Искат да проявите разбиране, когато има проблеми с ерекцията

Моментите, в които партньорът ви има проблеми с ерекцията са моменти на срам и безсилие от негова страна. Много дами реагират с неразбиране към ситуацията. Мъжът в този момент се нуждае от подкрепа и нежни докосвания, които отново да го върнат в играта.

Опитайте се да го накарате да се отпусне с лек масаж, приятни докосвания. Друго, което възбужда страшно много мъжете е мастурбацията. Да гледат как партньорката им докосва тялото си пред тях и си доставя удоволствие е сигурен начин за справяне с еректилната дисфункция.

Свързани статии

Опознай тялото ми

Погрешно е да се мисли, че мъжете се възбуждат само от докосването на мъжкото им достойнство. Повечето мъже биха искали да отделите внимание не само на пениса, но и на тестисите му. Не пропускайте да изучите и останалата част от тялото му. Може да го накарате да настръхне докосвайки го навсякъде, защото мъжете имат много ерогенни зони.

Споделяй с мен

Въпреки старанието, което полага по време на секса и любовната игра, партньорът ви все пак би искал да разбере какво още би могло да ви накара да се почувствате максимално добре с него. И въпреки, че рядко би ви попитал за това, добре е да не премълчавате тези неща и да му ги кажете.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Съни ( преди 10 години )
4 rate up comment 1 rate down comment
вили ( преди 10 години )
а моя мъж не обича мръсните приказки :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време