Семейство

Забавни фигурки за сватбени торти (галерия)

Обърнете внимание не само на дизайна на тортата, но и на фигурките, които ще поставите на нея

11.05.2014г. / 12 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Един от най-важните акценти за сватбеното тържество е сватбената торта. Нея бъдещите младоженци избират със същата трудност както всичко останало за най-важния ден в живота им. Съобразяват се с вкусовете и предпочитанията на гостите, опитват различни варианти на вкусови комбинации, докато изберат най-доброто.

След това идва ред на дизайна на тортата. Тя може да е на един или повече етажи. Да напомня тяхната първа среща, да има елементи по нея, които се срещат на булчинската рокля, украсата на ресторанта, да има перли, дантела, брокат, цветя и какво ли още не.

Свързани статии

Ако ви предстои сватба, обърнете внимание не само на дизайна на тортата, но и на фигурките, които ще поставите на нея. Дайте свобода на въображението си и разчупете стереотипите с нещо наистина красиво и усмихващо като идея.

Черен хумор в сватбения ден? Защо не! Не забравяйте, че освен с всичко, което ще се случи на вашия празник, гостите ще запомнят сватбата ви и с празничната торта. Бъдете различни и изненадайте всички с подобна идея.

Фигурки за младоженци, които обичат партитата, шампанското и коктейлите.

Тази фигурка много напомня за филма „Мистър и мисис Смит“. Обсъждайки вариантите за декорация на тортата, със сигурност ще ви бъдат предложени много и разнообразни идеи или ще ви хрумне нещо наистина оригинално.

За да ви улесним, в галерията ни със снимки подготвихме още малко от забавни фигурки за сватбени торти.

Снимки: autumnlovechild.files.wordpress.com

Коментирай
Свободно време