Пролетно-летният сезон често бива наричан сезон на булките. Това са месеците, в които повече двойки сключват брак. Хубавото време, слънцето, идеята, че може влюбените да се венчаят в някоя красива градина или край морето прави организацията и планирането на всеки детайл повече от вълнуващи.

Ако вече сте избрали рокля, имате идея за прическа и останалите аксесоари, но все още не сте си избрали булчински букет, споделяме с вас няколко интересни и нетипични идеи.

По традиция кумата има ангажимент да поръча букета на булката, но почти винаги се допитва до нейните желания. Изберете букет, който да ви отличава от останалите булки.

Още по темата

Бъдещите булки най-често избират рози за направата на техния букет. Ако роклята ви има много блясък и искате да допълните разкоша й, изберете един вид цветя, а между тях нека бъдат декорирани флорални мотиви с кристалчета.

Ако предпочитате нещо по-екстравагантно, бъдете не просто булка, а фея на любовта. В случай, че тази идея ви е харесала и бихте искали и вашият букет да изглежда по този начин, не пропускайте да поръчвате и едно по-малко букетче от свежи цветя.

Не забравяйте, че по традиция булката хвърля своя букет на неомъжените момичета.

Не забравяйте също така, че перлите винаги са част от булчинската визия. Те могат да бъдат един красив завършек на булчинския ви букет.

Това предложение е за тези дами, за които много камъни и перли никога не са в повече. Бъдете нестандартни и изберете букет изцяло направен от флорални фигури в любимия ви цвят с много камъни и перли. В галерията ни може да разгледате още красиви идеи за букети.

Снимки: thinkstock, facebook