Семейство

Какво издава за личността ви любимото ви животно?

Кое си избрахте?

16.06.2014г. / 16 24ч.
Илияна Николова
Снимки: buzzfeed, freeimages, photl

Снимки: buzzfeed, freeimages, photl

Домашните любимци са наши приятели и верни спътници. Повечето хора обичат да гледат кучета, други котки, трети предпочитат красотата на аквариумните рибки, а пък други – екзотичните видове, които не се срещат по нашите ширини.

Много хора пък не гледат никакви животни вкъщи, но това не им пречи да си имат любимо същество от земната фауна, което обичат да наблюдават в зоопарка или по телевизията. Какво казва за личността ви изборът на любимо животно?

Свързани статии

Куче


Вие сте добри, лоялни хора със свободен дух, които ще направят всичко за хората, които обичат. Обикновено интуицията ви не ви лъже. Може да изглеждате груби на външен вид, но под обвивката криете нежно сърце, което близките ви оценяват.

Котка


Вие сте добре приемани и харесвани от околните. Умни и сдържани сте. Имате високи идеали и винаги търсите начин да ги достигнете, избягвайки отъпканите пътища. Колкото ви е по-трудно, толкова ви е по-интересно! Не сте търпеливи за остарели идеали и отминали идеи – обичате актуалното и модерното.

Панда


Вие сте нежна и творческа душа, която обича да се носи през целия си живот, да се рее свободна и лека! Не приемате нещата, както и себе си твърде сериозно. Понякога сте малко разсеяни, дори неорганизирани, но хората са привлечени от вашия небрежен и артистичен маниер.

Мечка


Любителите на големите мечоци са родени да командват. Те са онези, които знаят какво да направят, дори когато „корабът потъва“! Отвън изглеждате корави и смели, но носите истински мекушава душа, когато става дума за личния ви живот. Надеждни партньори сте и не се страхувате да работите усилено, за да получите онова, което искате.

Делфин


Вие имате афинитет към всички красиви изящни неща. Вкусът ви е изключително добър! Вие сте много интелигентно и социално същество, което може да се държи еднакво добре с различни видове хора. В любовта сте разбивачи на сърца.

Лисица


Независими и умни, вие обичате да мислите за себе си и да се глезите. От аурата ви лъха увереност и красота. Вие сте страстна натура, умели сте в измислянето и осъществяването на стратегии за получаване на това, което искате.

Вижте останалите животни на следващата страница ->

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
муспи ( преди 9 години )
Явно това е еврейската гледна точка - няма никаква стойност, освен да се пласира изгодно за всеки. А истината е друга. Става въпрос за разликата между кучкари и коткари, останалите са толкова малко, че са за свидетелство че не влияят на кучкаро коткарския въпрос. Кучкарите са голямото болшинство и обичат кучета защото обичат себе си. Кучето е лакей, а човешкия род е лакейски, иначе нямаше цялия свят да е под хазарско-***) робство. Коткарите обичат това дето идва отвън, Отгоре. Само оттам идва любов, от себе си и за себеси е деградация - вижте на какво е заприличало човечеството! Котката носи изход от света, мнозинството се въргаля в собствената си мръсотия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
Свободно време