Само часове остават до Хелоуин и всичко свързано с празника е готово. Освен за стайлинга и декорацията на дома, не бива да забравяме и за храната, която ще поднесем на близки и приятели.

Ако планирате домашно парти или просто искате да добавите повече настроение на този ден, са следващите няколко хелоуински идеи за парти хапване.

Сандвичи, всички ги обичат, бързо и лесно се приготвят. Трябват няколко квадратни филийки, нещо за мазане като лютеница, пастет, крема сирене.

Сложете няколко лентички кашкавал и маслинки за очи. Лесно е, нали? Не забравяйте и за паячетата в чинията, които може да си направите от маслини.

Гуакамоле

Чудесна добавка към начосите или печеното месо. Рецептата за него може да откриете тук. За да го сервирате на вашите гости по атрактивен хелоуински начин, купете една малка тиква, направете я на фенер и само добавете гуакамолето.

Бутерки с кренвирш

Вкусни, лесни и бързи за приготвяне. Трябва ви бутер тесто, което да нарежете на лентички, кренвирш или наденичка.

Тестото се увива около кренвирша и се запича за няколко минути. За повече атракция при сервирането добавете кетчуп или парти клечици.

Още по темата

Торта

Парти без нещо сладичко не е парти! Не забравяйте за тортата. Отбийте се в близката сладкарница и поръчайте торта с ужасяващ дизайн, но вкусна!

Хотдог

Любим е на всички и отново е лесен за приготвяне. Трябват ви хлебчета, кренвирши и кетчуп. След като сварите или запечете кренвиршите, издълбайте ги леко по този начин и направете няколко разреза с нож, за да заприличат на човешки пръсти. Ужасяващо вкусни!

Тези симпатични духчета се правят от смес за целувки. Рецептата за целувки вижте тук. След като целувките са опечени, с помощта на течен шоколад добавете очичките и устата на духчетата.

Снимки: Facebook Smart! School House, Boredpanda, Smartschoolhouse, Thinkstock