Семейство

Филми, които трябва да гледате преди да сключите брак

За смисъла на любовта

28.12.2014г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всеки, който има планове да сключи брак се вълнува от това как ще премине подготовката за големия ден, сватбеното тържество и какво ще се случи след това. Филмите, които гледаме, тези, които попадат в графа любими, винаги са отражение на действителността около нас.

Преди деня на голямото „ДА“ размишляваме дълго за миналото, настоящето и бъдещето на любовта. Тук са няколко хубави филми, които е добре да гледате преди големия ден да е настъпил. А ако вече сте ги гледали, пуснете си ги отново, защото ще ги видите в дълбочина.

„Предложението“/ „The Proposal“

Забавен романтичен филм, с участието на Сандра Бълок, която принуждава своя асистент да се ожени за нея, докато той презира шефа си. Филм, който ще ви накара да се замислите какво е бракът, любов, или сделка сключена между партньори. Не пропускайте брилянтната игра на Сандра Бълок и Райън Рейнолдс.

„Сватбеният агент“/ „The Wedding Planner“

Със сигурност сте гледали този пропит с любовни искри филм, но ако имате няколко свободни минути, пуснете си го отново. Дженифър Лопес е красавица и голям професионалист в организирането на сватбени партита.

Сватбата, която трябва да организира този път е по-различна, защото тя се влюбва в младоженеца. За щастие тръпката се оказва взаимна. Лек, забавен и романтичен филм, в който ще видите и няколко красиви сватбени идеи, които могат да ви бъдат полезни и за вашата сватба.

„Булката беглец“/ „Runaway Bride“  

Героинята на Джулия Робъртс, Меги е известна с това, че изоставя своите избраници пред олтара. Историята й е твърде интересна за героя на Ричард Гиър – репортерът Айк Греъм, който се среща с Меги, която е сгодена, за да напише статия за нея.

Една вълнуваща история, която ще ви накара да се замислите дали до вас е точният човек, на когото ще кажете „ДА“ или ще избягате като Маги.

„Когато Хари срещна Сали“/ „When Harry Met Sally“

Били Кристъл и Мег Райън разказват историята за едно платонично приятелство между двама души, които поотделно все попадат на неподходящи партньори в любовта. Сближавайки се постепенно, стават близки приятели.

Но приятелството се превръща в нещо повече. „Когато Хари срещна Сали“ е вдъхновяваща романтична лента, която показва страховете на всеки от нас за поредния провал в любовта, за това как трябва първо да откриваме приятел в партньора до нас, а след това любовника. Не пропускайте този филм, защото кой знае, може би вашата любов се крие във ваш близък приятел.

„Ще танцуваме ли?/ „Shall We Dance?“

Няма филм с брилянтният Ричард Гиър, който да не ви грабне. „Ще танцуваме ли?“ е лента, която ще ви напомни, че през всичките години на брак партньорите не бива да спират да разнообразяват връзката си.

Героят на Гиър е отегчен от брака си и търси разнообразие и забавление. Намира това, от което се нуждае в залата за танци, където среща героинята на Дженифър Лопес. Една приказка за романтика и прелюбодейство.

„Сватбеният певец“/ „The Wedding Singer“

Вълнуващ филм с участието на Адам Сандлър и Дрю Баримор. Героят на Сандлър е немного успешен сватбен певец, а героинята на Баримор е сервитьорка, която често е част от обслужващия персонал на сватби.

Някъде там, двамата се срещат, сгодени са, но не един за друг. Малко след тяхната първа среща става ясно, че всъщност са родени един за друг.

„Сексът и градът“/ „Sex and the City“

Любим филм на всички дами, който колкото повече гледате, толкова повече неща разбирате за живота, общуването между мъжа и жената, за смисъла на това да чакаш „идеалният“. Може да започнете от сериала и да завършите с филмите „Сексът и градът – 1“ и „Сексът и градът – 2“.

Свързани статии

Вълнуващи филми, които ще ви напомнят, че когато истински обичате, нищо и никой не може да ви изплаши и попречи да кажете „ДА“. „Сексът и градът“ учи как да се борим за истинската любов.

„Сватбата на моя най-добър приятел“/ „My Best Friend's Wedding“

Джулия Робъртс и Камерън Диас са двете дами, които истински са за пленени от един и същи мъж. За героинята на Робърт това е нейният най-добър приятел. В момента, в който разбира, че той поема по пътеката към олтара, тя разбира, че го обича. Един филм за несподелената любов, приятелството и надеждата за нова любов.

Снимки: outnow.ch, facebook

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
nikoga ne sam opitvala da kopiram dadeni scenarii . ili da se u4a kak da obi4am . Ili ima jivi 4uvstva kum liubimia 4ovek , ili vsi4ko e fal6 , proli4ava si vednaga
отговор Сигнализирай за неуместен коментар