Семейство

Спечелете награди с майонеза „Краси“

20 уреда за готвене на пара могат да спечелят всички, които изпратят рецепти на ястия с майонеза в Конкурса организиран от Фабрика за майонеза „Краси“

10.11.2015г. / 20 31ч.
Михаела Лазарова
Спечелете награди с майонеза „Краси“

С уредите на пара от „Краси“ можете да готвите разнообразни ястия от супа задушени меса, ориз до каквото кулинарната фантазия ви подсказва. При готвенето на пара хранителните вещества в храната се запазват изцяло, а със специалния ароматизатор на уреда добавяте прелестни аромати на билки и подправки.

Условието да притежавате полезния уред е само да участвате в конкурса „Спечели с рецептите на „Краси“, който тази година стартира за 8-ми пореден път. Рецептата на избраното ястие, което се приготвя с майонеза, трябва да се изпрати на специалната форма в сайта на конкурса.

Надпреварата за най-добра кулинарна идея стартира в полунощ на 9 ноември и вече има регистрирани над 700 рецепти, а кулинарното състезание продължава до 24.00 ч. на 22 ноември, когато ще бъде преустановено получаването на заявки. През изминалите години събитието печели все по-голяма популярност, а почитателите на продукта са мъже и жени от всички възрасти.

Майонеза „Краси“ е доказала своите качества през последните две десетилетия и е предпочитаната марка, заради традиционния български вкус. Тя се произвежда само и единствено от екологично чисти продукти и натурални, ароматни подправки, без заместители и изкуствени подобрители. Тази година „Краси“ стана „Любима марка“ в раздел „Млечни продукти“ и „Българска марка“ на престижната потребителска класация.

Производителите от Пловдив получиха отличие и от Глобалната организация на Superbrands, признавайки „Краси“ за успешна марка, която се отличава и доминира над останалите в рамките на националните пазари.

Това е поредната висока оценка за бранда от страна на потребителите, чието доверие вече повече от 20 години направи майонеза „Краси“ най-продавания продукт на пазара у нас. Малко са продуктите, които остават с високо качество дълги години и потребителите продължават да им вярват.

Конкурсът „Спечели с рецептите на „Краси“дава възможност на всички фенове на марката да премерят сили в една кулинарна надпревара и да покажат различните приложения на МАЙОНЕЗА „КРАСИ“ като предпочитан продукт за приготвяне на разнообразни ястия.

В конкурса могат да участват всички над 18 години. Цялата информация за правилата и наградите тази година може да се намерят на сайта- www.recepti.krassi!

Коментирай