Какъв по-добър момент от Нова Година за това да се сдобрим с любимия, с който сме се скарали, да си простим, да се поздравим от сърце, да се прегърнем и да си направим малък празник за двама в нощта, в която посрещаме Новата година!

За да зарадвате любимия – подгответе дълъг тост или хубаво новогодишно пожелание или личен поздрав, напишете го на една картичка, опитайте се да персонализирате максимално посланието, като обхванете лични и професионални аспекти. Възползвайте се от възможността да му кажете отново колко го обичате или да направите любовно обяснение с картичка.

За да се получи идеалната романтична нощ, ето няколко съвета, извън традиционните вкусно хапване и добро пийване, съвети, приложими и за млади и за стари.

Разгледайте заедно снимките от предни години, можете да направите предварителна селекция само на празничните снимки или например – ваши детски снимки.

Осветете стаята и дома си с много свещи и останете на свещи за цялата вечер – това създава романтична и интимна обстановка, която със сигурност ще ви е приятна.

Гледайте заедно много романтичен филм, може и филм, който сте гледали при запознанството ви или с който имаме хубав общ спомен – набавете филма предварително и го пуснете като изненада.

Пуснете си любовни балади или друга любима музикална селекция, която сте направили предварително – отново неща, които свързвате с общи положителни спомени или емоции, потанцувайте в интимното осветление и трепета в очакване на новата година.

Направете си списък с местата, на които сте ходили и тези, които искате да обиколите заедно, помечтайте си, това действа укрепващо на всяка връзка.