Семейство

Тест: Как виждате вашите приятели?

Проверете какво ще покаже

20.06.2016г. / 16 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Приятелите са нещо, без което не можем. Някои приятелства започват в ранното детство, други в училище, а има такива, които са за цял живот. Мислите ли че познавате добре вашите приятели?

А как гледате на тях? Днес споделяме един забавен тест, който ще ви разкрие как гледате на приятелския ви кръг.

1. Представете си, че имате рожден ден и сте в очакване на вашите гости. Двама от приятелите ви идват да ви поздравят. Единият е облечен с жълта блуза, другият със синя. Сега помислете кой от тях носи жълтата и кой синята блуза. Опитайте се да си представите приятелите ви в тези цветове.

2. Представете си, че повечето поканени вече са дошли на вашето парти и всеки си взима напитка. Към вас се приближават други ваши двама гости, като единият държи червена чаша, а другият зелена. Отново помислете кои от вашите приятели са със съответните цветове чаши.

3. Накрая идва ред и на някои изненади. Към вас се приближават други ваши двама гости, които са решили да ви изненадат със подаръците си.

Единият подарък е опакован в оранжева хартия, а другият в лилава. Сега отново си представете двама ваши приятели. Помислете кой от тях ви поднася оранжевия подарък и кой лилавия.

Отговори:

1. Приятелят, който е избрал жълтия цвят е някой, който наистина ви прави щастливи и смятате, че е лесно да разговаряте с него. Личността със синята блуза е някой, от когото усещате някаква студенина или ви е некомфортно, когато е в обкръжението ви.

Свързани статии

2. Личността с червената чаша е някой, когото виждате като амбициозна личност и бихте искали да постигнете успехи като него. Човекът със зелената чаша е някой, който ви кара да се чувствате спокойни и ви помага да преминавате през стресови ситуации.

3. Този приятел, който ви поднася оранжевата изненада вие виждате като честен. Човекът с лилавия подарък е някой, който за вас е мистериозен, но креативен.

Коментирай