Интимно

8 признака, че партньорът ви не е моногамен

По кои сигнали да отгатнете

11.10.2017г. / 16 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

В началото на връзката често е трудно да разберем дали партньорът ни е склонен към изневяра. Не е и нужно да мислим още веднага за това. Но пък е важно да забележим знаците и сигналите, които издават дали той е моногамен или не.

Кои са най-красноречивите признаци на полигамност и неспособност за поддържане на интимни отношения само с един партньор?

Да признаете ли изневяра или не – как да решите?

1. Всичко се върти около секса.

Ако в една връзка водеща роля има сексът, това е повод да ви светне червената лампичка. Страстта е хубаво нещо, но когато тя е централна във връзката, нещо не е наред. Партньорът ви не се интересува от личността ви, какво харесвате, от какво имате нужда, не обича да води дълбоки разговори с вас, а иска предимно секс.

2. Държи ви на разстояние.

Характерно за хората, неспособни на моногамни връзки е, че те се стараят да държат партньорите си винаги на една ръка разстояние от личното си пространство и интимния си свят. За тях физическото е на първо място, интимното, емоционално привличане рядко съществува. Дори да започнат да проявяват признаци на привързаност, те се объркват и започват да се отдръпват, защото се плашат от близостта.

3. Винаги е много зает.

Нямат време за вас. Не ви поставят на първо място в плановете си. Немоногамните мъже никога не се стремят да прекарват повече време с половинките си, защото имат какво да крият, а и бързо им омръзва.

4. Тези мъже са много сексуални.

Ако мъжът е прекалено сексуален, трябва да имате едно наум. Сексуалността и страстта са прекрасно нещо и са важни за връзката, но само в допустимите граници. Ако забелязвате свръхстремеж към секс, вероятността на партньора ви да му омръзнете и да потърси утоляване на сексуалния глад другаде, е много голяма.

7 тайни за моногамна и щастлива връзка

5. Прекарвате прекалено малко време заедно.

Не го оправдавайте – не е виновна работата му или многото ангажименти. Той просто си разчиства време за други сексуални връзки.

6. Вглежда се във външния си вид.

Немоногамните мъже се стараят да изглеждат добре. Външният им вид е от първостепенно значение, защото те непрекъснато трябва да привличат други партньорки, не само вас.

7. Пазене на тайни.

Тайните са част от играта. Колкото по-малко знаете, толкова по-лесно ще е да скрие от вас онова, което не бива да научавате.

8. Промени в настроението.

Характерна за полигамните мъже е честата смяна на настроенията. В началото на една връзка те са с приповдигнато настроение, чувстват се ангажирани, весели, вълнуват се от новостта на връзката. Скоро след това обаче това настроение отминава, докато не се появи друга жена на хоризонта.

Коментирай
1 rate up comment 5 rate down comment
... ( преди 6 години )
takiva hora si li4at . mujut kogoto obi4am oba4e ne e ot tiah .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати