Мател пуска на пазара нова уникална серия кукли, която насърчава интереса на децата към животните и връзката на хората с природата. Енчантималс са симпатични момичета, приличащи по много черти на хора, но с някои животински характеристики. Всяко от тях има собствено животно, което е и най-добрият му приятел.

Серията е създадена така, че да стимулира въображението на децата по отношение на приятелството и хармонията между всички живи същества – хора, животни и растения.

На пазара у нас оживяват 14 кукли по модел на героини от „Света на Енчантималс“. Всяка една кукла, нейният характер, историята ѝ и връзката между нея и най-добрия ѝ приятел животинче оживяват в серия от къси YouTube филмчета, които допълват интереса и възможностите за игра на децата с тях.

Всяко момиче Енчантималс споделя специален ритуал с нейния домашен любимец в света на куклите, наречен Everwilde. В него героите са приятелски настроени и се грижат един за друг, а всички заедно – за природата и всички живи същества в нея.

Момичетата са свързани по магичен начин с животинчетата си – не само са винаги заедно, но и външно си приличат. Главните герои на Енчантималс са:

- Фелисити и лисичката Флик – двама ентусиазирани изследователи, които обожават приключенията.

- Брий и зайчето Туист – те са изобретатели, но също така най-добрите кулинари в околността.

- Патър и паунчето Флап – те често пеят в дует, което винаги кара и двамата в крайна сметка да се търкалят от смях.

- Сейдж и скунксчето Кейпър – те си имат собствена музикална банда, обичат пътуванията, прегръдките и широките усмивки.

- Карина и коалата Даб – розово-очарователни и обикновено в добро настроение.

- Лорна и агънцето Флаг – бяло-пухкави и винаги добронамерени.

Всяка от куклите е изпипана до последния детайл – от цветната коса през красивото лице, вдъхновено от различни животни и цветните тоалети та чак до уникалните акценти като пауновите криле на Патър Пийкок, черно-бялата опашка на Сейдж Скънк и лисичите ушички на Фелисити Фокс.

Малките им приятели животни също са изключително симпатични, с добавена коса/козина и симпатични личица.

Куклите Енчантималс се препоръчват за деца над 4 години и се продават във вериги магазини Хиполенд и Комсед.

ENCHANTIMALS и всички свързани с тях търговски марки са собственост на Mattel.

©2017 Mattel. All Rights Reserved.