Семейство

Седмичен хороскоп за 26 март – 1 април 2018

Раците да се погрижат за романтиката

26.03.2018г. / 12 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Предстои интересна и динамична седмица, в която няма да се радваме само на успехи. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп. 

Овен

Динамичен период, в който ще трябва активно да отстоявате позициите си. Имайте предвид, че „активно“ не означава „агресивно“. Не всички цели ще намерят реализация, за част от тях ще трябва да направите крачка назад. Приемете го като добър опит и възможност да си изработите нова стратегия. Въздържайте се от импулсивни решения, които ще ви създадат неприятности.

Телец

Подхождайте предпазливо към хората, с които се налага да общувате през тази седмица. Някой може да се опита да ви въвлече в интрига или да ви използва за саморазправа с личните си врагове. Поддържайте дистанция и не споделяйте преживяванията си. Анализирайте събитията, така ще се освободите от собствените си страхове. Не се преуморявайте физически. Не се очакват големи проблеми, а само дребни неприятности. Търсете помощ, когато се налага.

Любовен хороскоп за 26 март – 1 април

Близнаци

Следвайте събитията такива, каквито са и не приемайте неуспехите прекалено надълбоко. Те са неделима част от битието като цяло. За добри резултати са ви нужни обективна преценка и ясна мотивация.

Подредете приоритетите, не е изключено да се върнете към стари дейности, които имат нужда от известни корекции. Направете го, ще разполагате с достатъчно време. Ще имате възможност да направите нещо ново за себе си, но ако обмисляте сериозни промени ще се случат за по-дълъг период.

Рак

Ориентирайте се към по-активен социален живот. Общувайте, поддържайте връзките, споделяйте мнението си с по-широк кръг събеседници. Някои ще ви се противопоставят и няма да са съгласни с вас, но и от това ще можете да извлечете полза.

Ще съумеете да анализирате задълбочено несполуките и да издирите информацията, която ви е необходима. Романтичните емоции зависят изцяло от вас, постарайте се да освежите връзката си.

Коментирай
Здраве и красота