Семейство

Проблеми във връзка, които и най-силната любов не може да преодолее

Невъзможност за решаване на проблемите

24.04.2018г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта не всичко е розово. Всяка връзка има своите върхове и спадове. Проблемите са част от лошите периоди между двамата. Какво освен незадоволителния секс, може да се окаже причина връзката да се разпадне?

Живеете в два различни свята

Това, че в леглото си пасвате, приятна ви е компанията на другия, не означава, че сте на една и съща вълна. Възможно е да възникнат разлики в целите, вижданията за живота, идеята за брак, семейство, някой от вас да даде приоритет на кариерата и приятелите си и т. н.

Ето защо е важно още в началото на връзката тези неща да се дефинират преди някой от партньорите да има твърде големи очаквания за връзката.

5-те грешки на съпругата

Невъзможност за решаване на проблемите

И в най-хармоничната връзка възникват проблеми, понякога независещи от двамата партньори. Тогава и те се нуждаят от взаимна подкрепа и разбиране. Но понякога се случва просто така, че един от партньорите вече да не проявява разбиране към другия.

Силата на една връзка, любовта между двама души се определя точно от трудните моменти и ако партньорите не успеят да се справят с трудностите, взаимоотношенията им може да се разпаднат.

Разлика в годините

Когато сме влюбени разликата в годините никога не е проблем. Но в даден момент, интересите, целите на партньорите, може да се окажат твърде различни и да породят редица проблеми.

Какво да не правите, след като партньорът ви изневери

Липса на доверие

Недоверието е един от най-големите врагове на любовта и когато съществува, връзката вече е под въпрос това колко време ще продължи тя. Кога се съмняваме в половинката си? Когато ни дава повод за ревност, когато не спазва дадената дума? Едно нещо е сигурно, разрушеното доверие се възстановява изключително трудно.

Свързани статии

Не сте заедно през свободното си време

Единият иска да излязат на бар, а другият да останат у дома? Той иска да посетят интересно събитие, а тя да пазарува или да се види с приятелки.

В първите етапи на връзката сякаш е по-лесно да правим компромиси, но с течение на времето е много вероятно компромисите да се превърнат в изпълнение на желанията само на единия от партньорите, за сметка на търпението на другия.

В резултат двамата партньори прекарват все по-рядко заедно свободното си време. Взаимоотношенията стават само едни цифри – 5, 10, 13 години заедно..., но двамата сякаш се раздалечават все повече.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )